Appeal4 // Whortle berry

Fælles Fredag // How to – leopard-negle.

Denne uges udfordring, er en “How To”… et eller andet. 
I får min som billedeguide, da jeg ikke har remedierne til at kunne lave en video til Jer. 
Sig endelig til, hvis der er noget du gerne vil se en “how to” til. Så laver jeg det gerne. Jeg har lavet 2 tidligere – find den til reverse gradient her – og watermarble her.

Det er ikke de bedste jeg har lavet… Men I får dem alligevel. Fordi. Det kan godt være, at I kan bruge min guide alligevel, og bare lave nogle der er pænere end mine 😀 Right ?

How to – lave leopardnegle 😀

1.) Find alle de remedier du skal bruge. Lak til dit “lærred”. Lak til prikker og streger, toplak, dotting tool, evt. tandstikker, plastunderlag til lakken.

2.) Lakér dine negle i den farve du vil have som “baggrund”. Læg et lag topcoat, og lad det tørre.

3.) Kom lidt lak på et glat underlag.

4.) Dyp dit dottingtool i lakken

5.) Dot på neglen, der hvor du ønsker dine pletter. Lav god afstand, da du også skal male rundt om dem. Pletterne behøver hverken være lige store, eller have samme form.

6.) Dine sorte streger kan du lave på flere måder. Du kan bruge en striping-pensel (eller lak) og lave små “C” rundt om pletterne.

7.) Eller – dryp igen en klat lak på dit glatte underlag, og dyp din tandstikker i – den er nem at bruge rundt om “pletterne”. Lav igen små “C” rundt om, eller cirkler om nogle af dem, hvis du synes. Herefter kan du lave små pletter med begge farver, hvis du har lyst – der hvor du har lyst.

8.) Lad det hele tørre godt, og kom igen et lag topcoat på. Og fordi du også gjorde det efter det alm. lag neglelak, vil det meget sjældent trække streger i dit design. MEN – man kan lægge et godt lag toplak på neglen, og sørge for at du kun trækker i toplakken, og ikke rører designet. Herved kan du også undgå at ødelægge designet.

9.) Færdig.

OG så glæder jeg mig ihvertfald til en tur rundt til de andre tøser i dag 😀 Det håber jeg også du gør 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Whortle berry