Fælles Fredag // How to - leopard-negle.

E.L.F eyebrow kit // Bilka

E.N.D.E.L.I.G i min bilka… De har haft E.L.F længe, men ikke lige præcis dette eyebrow kit. Men i dag – så var det der 😀 Juhuuu 😀

Jeg har prøvet en anden i mellemtiden – efter den anden var brugt op – og det var bare en no-go… Så har jeg brugt min gamle blyant, der er ved at være temmelig brugt :p – så det var så perfekt at den endelig kom.

Jow jow.. Jeg kunne da bare have købt den på nettet Her f.eks.  Eller have købt den i én af de forretninger der sælger produkterne. Ja – men jeg bor langt fra en forretning der ellers fører E.L.F – OG så hader (hader, hader, HADER) jeg fragt. Bum!

Så nu fåes den altså i Bilka – til 39 kr 😀

Kender du E.L.F ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // How to - leopard-negle.