E.L.F eyebrow kit // Bilka

RefectoCil // Hjemmefarvning af bryn og vipper

Jeg har et par gange fået farvet bryn og vipper hos en frisør. Det holder max en uge ! Og så synes jeg altså det er for dyrt. Så har jeg brugt noget hjemmefarve i et par år, og det holder ikke meget bedre. Heller ikke værre – det er ca. det samme.

Men jeg har hørt flere sige, at man bare skal have det rigtige. Det de også bruger hos frisørerne.. (Og som jo heller ikke rigtigt holder på mig!)

Hos Cocopanda har jeg derfor købt dette sæt. En brun til øjenbrynene, en sort til øjenvipperne, og en væske der skal blandes i begge dele. Du kan se/købe produkterne her.

Sådan ser jeg ud “nøgen”…. Jeg har ikke særlig meget øjenbryn – det er muligvis pga. min stofskiftesygdom.. – Og så er de jo møgskæve…. Men det er sådan det er 😉 

Jeg har en gammel “blandeskål” fra det billige mærke jeg købte førhen – og det er også der pennen er fra. Den bruger jeg til at blande produkterne med, og til at påføre på øjenbrynene. 


Til øjenvipperne, bruger jeg en gammel rengjort mascarabørste. Det betyder at jeg kan komme farven på, ligesom hvis det var mascara. Man skal passe lidt på – jeg har prøvet at få det i øjnene, og det gør en anelse nuller naller… Så – bare et godt råd – vær forsigtig. Men jeg har prøvet at tage et øje ad gangen, lukke det og male på “oversiden” – duer ikke…

Så har jeg produkt (Rigeligt.) på både vipper og bryn. Jeg lader det sidde (af erfaring!) i en del længere tid, end der står på pakken. Jeg tror jeg sad med dette i ihvertfald 45 min. (ja, måske lige i overkanten, men jeg skulle liiiiige…)

Og det er jo ikke fordi de er blevet kulsorte, eller noget.

Og sådan ser jeg så ud 1 uge efter påføring… Jeg synes jo ikke der er meget tilbage. Men det er da stadig nok bedre end ingenting. Og her, har jeg altså svømmet og solet i 5 dage. Jeg har godt nok ikke ansigtet under vand, men alligevel..

Jeg prøver selvfølgelig igen, og jeg fortæller gerne hvordan resultatet er, når jeg bare er herhjemme, og bruger alm. daglig make-up. På ferie, synes jeg det er skønt at kunne slippe for mascara – især om dagen ved pool og strand. Men jeg kan altså ikke gå uden mascara herhjemme 😉

Bruger du farve til vipper og bryn ? Eller har dine farve nok i forvejen ?


Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg får ikke noget for det.

2 kommentarer

 • Jeg bruger det til brynene – Men har også bemærket, at jeg er nødt til at friske op en gang i ugen? Sog lader jeg kun mit sidde på i max 5 minutter. Kram Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg synes bestemt heller ikke det holder 😉 Måske man bare skulle gøre det fast, hver uge, og så bare lige i de 5 min. Det vil jeg overveje 😀

   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F eyebrow kit // Bilka