Goodiebox // Oktober 2014

Magasin.dk

Hvem kender ikke Magasin… Eller Magasin.dk.. ?

Hvis du er lige så tosset med skønhed, lir og andre lækkerier som mig, ja så er jeg ikke i tvivl om, at du har været inde og lure lidt… Jeg har desværre ikke lige en Magasin i nærheden (hvilket nok, er helt ok, for min pengepung :p ), men så er det jo godt, at man kan handle på nettet. F.eks. købte jeg jo i sommers 2 lækre parfumer – som jeg (selv) skulle have i fødselsdagsgave… Du kan se dem her – nemlig Dot og Lola fra Marc Jacobs. :p Og jeg bruger stadig – især Dot – næsten dagligt :p De kan stadig købes – Dot her – og Lola her

Og så er der jo også Pudderdåsernes egen hudplejeserie <3 <3 Det kan du få lige her.

Men for nyligt, har jeg også opdaget, at de har ret lækre og skønne tasker (Vidste du ikke jeg var vild med tasker ?? Nå for søren, det forstår jeg slet ikke :O ).. Se bare Disse Adax punge  og tasker.

Jeg kunne godt finde en enkelt eller 2, der ville falde i min smag…

F.eks. er jeg ret vild med denne skønne sag.

Eller denne,.

De koster begge 499,-

Hvis vi går en smule op i pris, er der også lidt at vælge imellem. Denne står til 699,- og faldte også helt i min smag 😉

De har ikke rigtigt nogle der er billigere, end det, men til gengæld har de rigtig mange, der er en hel del dyrere. Men skal du ud og købe en ny clutch, er disse 2 rigtig fine, både i størrelsen, og i prisen, hvis du gerne vil have noget i god kvalitet.

Hvis du er helt ok med, at de må koste mere, har jeg også en at vise dig 😉 Det er så ikke lige i clutch-udgaven… Men denne model (altså én magen til..), har jeg fået af min mor – den ægte gamle ! Men den fåes altså også lige for tiden, og er faktisk helt vildt meget på mode 😉 Denne her koster 1699,- lige her. (fåes også i sort)

Har du en magasin i nærheden, eller handler du også online ?

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin.dk 
Billederne er lånt fra Magasin.dk

2 kommentarer

 • Jeg elsker min clutch fra adax! Den er dog købt på lagersalg, til en lidt pænere pris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det ville jeg da også gøre, hvis jeg kom forbi et lagersalg 😉 Sådan er vi nok alle sammen – eller ihvertfald de fleste 😀

   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Oktober 2014