Appeal4 // Fashionista - Goodiebox

Wet’nWild // Swatches & reviews

For et par måneder siden, var jeg så heldig, sammen med en veninde, at vinde 5 lakker fra Wet’N’Wild. De var bare ikke ens de 5 lakker – og hendes var faktisk ikke særlig spændende… Nu får I mine at se – dem synes jeg faktisk er helt ok.

Fra venstre mod højre: Under Your Spell, Undercover, Wet Cement, I Need a Refresh-Mint og On a Trip.

For alle lakkerne gælder det, at penslen er virkelig lækker at arbejde med. Jeg vil dog sige, at hvis man har meget smalle negle, kan det måske være svært at styre, for den er meget bred, og passer lige på mine. Skønt skønt. De er hverkan for tynde eller tykke at arbejde med. Så jeg er virkelig tilfreds med dem. Antal lag, svinger lidt, så det står ud for hver lak.

Lakkerne kan man købe i enkelte Bilka, Føtex  og Kvickly rundt om i landet, ellers kan man købe dem på f.eks. Cocopanda.

Wet Cement hedder den første her. Det er lige præcis den farve, som jeg har været vild med i knap 10 år, tror jeg. Jeg har et hav af de her muldvarpe brune-agtige. Jeg elsker dem 😀
Den bliver faktisk overraskende pæn allerede i første lag, og jeg var ret sikker på, at den havde rigeligt i 2. Men den har faktisk fået 3 alligevel, for det blev bare bedst. For at se en forskel, har jeg kun topcoat på, på pege og langefingeren. Kan du se forskel ?

Undercover hedder denne lækre cremede smuksak, som i mine øjne er gammelrosa. Den er bare mega meget pænere på neglene end den er i flasken, så jeg blev pænt overrasket. Den er bare wauw… Her kan jeg se forskel mht. topcoaten. Igen pege og langefinger med topcoat, og det gør den en anelse lysere. Den har fået 2 lag.

On a Trip, hedder denne virkelig lækre lilla lak – som jeg synes sidder lige i skabet. Det kan være ret svært at fange lilla på billeder, så jeg er en smule glad for denne her 😀 Men der var også dejligt vejr den dag jeg swatchede.
Den kræver 3 lag – og har ikke fået topcoat 😀 

I need a Refresh-Mint. Hvis du kun har brug for én mintfarvet neglelak – er denne et godt valg. Den er virkelig flot og lækker. Totalt stilet og lækker sommerlig 😀 Eller bare til en gråvejrsdag 😀
Den kunne fint klare sig med 2 lag. Pege og langefinger har fået topcoat, men jeg ser ingen forskel.

Under your spell, er en af de lakker der bare går lige i lakhjertet. Arhmen – den er virkelig en smuksak – som slet ikke kommer til sin ret på billeder. Jeg sagde “oh my gooouud” da jeg løftede penslen op af flasken.
Jeg har forsøgt at fange det lækre shimmer der er i, men det er dælme svært… Man ser det lidt på nogle af billederne, men allerbedst på det sidste, hvor man ser penslen. Den er allersmukkest i solen, så det er bare om at vifte med poterne, når solen skinner 😀 Farven skifter mellem brun og rødlig.
Den har fået 3 lag, for at være fuldt dækkende, og her har pege og langemand fået topcoat, men jeg kan ikke se forskel. 

Kender du Wet’n’Wild lakkerne ? Hvilken én er du mest til, hvis du skulle vælge ?


Lakkerne har jeg vundet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Fashionista - Goodiebox