Beautyakademiet.dk // Review

Fælles Fredag // Yndligs neglelak eller design.

Ja, den er umiddelbart lidt sværere end bare lige… For hvad er yndlings.. Jeg har mange yndlingslakker – men overtotallækkeryndlingslakken er nok alligevel denne her OPI Ds Extravagance

Mit yndlingsdesign… Jeg elsker jo prikker… Og det kan man jo lave på rigtig mange måder !! Jeg viser lige lidt eksempler 😉

Fra Fælles Fredag – Uprøvet.

Inspireret af en bikini

De her med Essie – DJ Play that song – er nok mine yndlingsprikker 😀

Og der er rigtig mange andre 😀

I dag ville jeg så lave en lille mani med 2 af mine nye Models Own lakker – Apple Pie som bund og Blueberry Muffin som halve prikker – toppet med Apple Pie igen. Meeeen – det gik ikke helt så godt, for man kan næsten ikke se prikkerne…. + så nåede de lige at blive lavet i aftes, uden at jeg fik billede, og så var de lige en tur på arbejde i dag også… Så I får lige en fail-nail… 😉

Så jeg måtte finde på noget andet…. Yndlingslakken kom frem – og så prøvede jeg noget nyt ! Jeg toppede den med lækkerhed, i form af OPI Pirouette my whistle. Normalt ville jeg aldrig “ødelægge” Yndlings OPI DS Extravagance – men synes faktisk det nåede topmålet af ultra lækkerhed.

Hvad synes du ??

Husk at kigge indenom de andre piger – og vi har igen fået et par nye piger i klassen – tag godt imod dem 😀

An InLinkz Link-up

2 kommentarer

  • ååhh den DS bliver jeg så forelsket i hver gang jeg ser den. Jeg kan helt sikkert godt forstå at det er en favorit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fine mani'er 😀
    OPI Ds Extravagance er virkelig flot ! Underligt at den ikke er i min samling endnu :O

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautyakademiet.dk // Review