SKØNHED & MAKEUP

Beautycos.dk

15. november 2014

Den er i min by 😀 😀 😀 Det har jeg vidst længe – men det har dælme også taget mig lang tid, at finde den… Det var en af mine (yngre) kollegaer, der vidste det. Selvfølgelig 😀 (Nogle gange føler jeg mig gammel i alt det her … )

Nå – men altså, de har billige(re) mærkevare produkter (også neglelak!). Det kan jeg godt lide, at jeg kan købe, næsten lige rundt om hjørnet. Foooor – så sparer jeg den der fragt :p Den er jeg jo ikke fan af…

Nå, men det kræver vidst ikke den store introduktion. Så I får lige et par billeder, jeg fik lov til at tage inde i butikken. Hvis du vil følge Beautycos.dk – kan du gøre det på facebook her.

^^ De der hårnåle – det er de gode – de er vildt stærke, og holder bare i håret. Jeg ved, der var nogle på et tidspunkt, der kun troede man kunne få dem hos frisørerne. Men altså også hos Beautycos.

Kender du Beautycos ? Og hvad har du i givet fald købt hos dem ? 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar A + K = ♥ 16. november 2014 at 19:37

    Åh, det er altid skønt når derr popper en ny shop op, der forhandler ens favoritsager 😀

    – Anne

  • Skriv kommentar