MoYou London // Appeal4

Tema shop // Billige kostumer.

ALARM !!! Der må IKKE grines… 😉

Nu har det jo godt nok lige været Halloween, og der er et stykke tid til det er fastelavn. Der har lige været en masse “Oktober-fester”, med folk klædt ud som de fineste tyskere 😉 med Heidi-hår, grønne tyrolerhatte, og nedringede hvide skjorter. Måske har du ikke været afsted i år, men så kan det være du får lyst til at købe noget til næste år. Eller måske et lille julemandskostume ? Ellers er det jo også en god idé at være i god tid med ungernes fastelavnskostumer.

Jeg er faldet over en side med billige kostumer TemaShop.dk – både til sjov, til børn, store som små og til en masse andet. Hvis du nu skal til en temafest f.eks. er der en hel del af vælge imellem her. Og der er ikke kun kostumer, men også en masse forskelligt gimmick. F.eks. blomst der sprøjter vand, Fedtmule-tænderFilm-klaptræ, eller eksploderende tyggegummi.

Derudover er der også dekorationer, balloner, bordkort, bordpynt, og alt andet du skal bruge til en festlig aften. Om det er bryllup, barnedåb, rund fødselsdag, eller bare en fastelavnsfest. Du kan også købe tilbehør, såsom hatte, netstrømper, parykker og masker.

For et par år siden, var jeg til en fastelavnsfest, i den gymnastikforening jeg underviste i. Jeg var så godt klædt ud, at de ikke anede hvem jeg var, da jeg ankom. Jeg gik også all in… Kan jeg godt fortælle…

Nå ! Den lader vi stå lidt…..

På handelsskolen var jeg også klædt ud sidste skoledag, nemlig som nonne – det kan du også finde her. Nonnedragt til 99 kr 😀

Eller en sød lille humlebi ?

Du kan jo også lige nå at være julemandens kone 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Tema Shop.

2 kommentarer

  • Jeg elsker at klæde mig ud og holde sådanne party.
    Må vist tjekke din nævnte hjemmeside ud og få gode idéer 🙂
    Vil du prøve lykken i min 1.advent giveaway?
    Mange hilsner fra Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MoYou London // Appeal4