Krummes Krummelurer

Billigvoks.dk

Jeg har været så heldig, at Billigvoks.dk, sendte mig et par ting, jeg kunne swatche. Og jeg elsker jo make-up. Og neglelak… Så jeg har fået nogle ting sendt, som passer helt perfekt til mig.
Måske kender du ikke Billigvoks.dk ? Så kan jeg fortælle dig, at det er en netbutik, med alt det skønhed og lir du måtte ønske. Næsten. Til hår, hud, og negle. Der er dælme noget at vælge imellem.
De kører ofte med tilbud og rabatter, og hver dag, har de Daily Deal, som er nogle forskellige produkter de har sat extra ned, i en begrænset periode. Så man kan altså godt “risikere” at det produkt man mangler allermest, pludselig er vildt billig. Som f.eks. den anden dag, da de havde Essie neglelakker til kun 29 kr. !!
Max Factor Creme Puff – Pressed Powder – Nouveau Beige. Det er jo lidt et sats, når man ikke kender produktet, at købe en farve, som faktisk passer perfekt. Det var jo bare et held. Den er super lækker at bruge, den er blød og cremet at få på huden. Dufter svagt af parfume, på ingen måder ubehageligt. Det er en mellemting mellem en foundation og en pudder. Så en slags foundation-pudder ? Du kan finde den her til 39 kr. 
Nu er jeg jo – som jeg har fortalt før – en såkaldt “mascara-tøs” – det er min egen fortolkning, af, at jeg er obssesed af mascara… Den skal virke, give lange og fyldige vipper, uden at klumpe og drysse. Og jeg synes den gør arbejdet helt fint, og er ganske godt tilfreds. Børsten har ligesom et knæk midtpå – hvor den så fjedrer mere, end børsterne normalt gør. Den er fra Maybelline, og hedder The falsies feather look, volume express køb den her til 59 kr. 


Jeg har, i flere år, taget tilløb til at prøve 8’th hour creme fra Elizabeth Arden. Og så opdagede jeg, at de hos Billigvoks havde denne lille sag, der både kan bruges til hænderne og læberne. Og da jeg lige har fået noget nyt medicin, der giver virkelig tørre læber og sandørken-mund, håber jeg, at denne kan afhjælpe mine vinterhærgede læber.
Dog blev jeg ret overrasket, da jeg åbnede og tog lidt ud. Men det kender du måske også ? Man forventer én ting – men så er det noget helt andet… Det lugter /dufter? af levertran (synes jeg) – og har en rødbrun farve, og en ret tyk konsistens. Så jeg var faktisk bange for, at den måske var for gammel 😉 og måtte lige høre nogle kyndige damer ad. Men nej – den skal se sådan ud, og lugte/dufte sådan ! Men man vænner sig til det. Så det sætter jeg min lid til 😉 Jeg kan endnu ikke sige, om den hjælper på længere sigt, men det vil jeg vende tilbage med. Ellers spørg lige – hvis jeg glemmer det 😉
Du finder den her – til 69 kr. 

Og så er der jo denne. Essie Mint Candy Apple – den har stået på min ønskeliste temmelig længe… Den var på dagens deal den anden dag – til 29 kr. Rent held… 3 lag skal den ha, for at dække fuldt. Find den her til 39 kr. Eller kig alle lakkerne fra Essie – her.

Produkterne er sendt til mig fra Billigvoks. Billeder og tekst er mit.

2 kommentarer

 • Rigtig god anmeldelse – Du uddyber super godt så man rent faktisk får noget ud af hvad man læser om og om det er noget man kunne tænke sig selv at få hjem. Den pudder/foundation kunne jeg godt stærkt overveje!

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du ha Mia. Det betyder meget, at få at vide 😀 Jeg synes jo, at det er det det hele går ud på ? At fortælle hvad man ved om produktet, men samtidig være ærlig 😀

   Christina 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krummes Krummelurer