Billigvoks.dk

By Swiercz

Dansk make-up. Det er da bare det bedste…

By Swiercz er startet, af en sød pige fra Horsens. Hun opdagede at, når hun kiggede i sin, sin mors og veninders makeuptaske – ja, så var der bare forbandet meget make-up. Men ikke i samme mærke. Måske en læbestift fra YSL – en neglelak fra Dior, en mascara fra Helena Rubinstein – you get it ? Det måtte da kunne gøres lidt smartere. Så hun satte sig simpelthen for, at lave en hel serie, indeholdende læbestift, lipgloss, neglelak, og børster – i første omgang 😉 For der er mere på tegnebrædtet… Og jeg glæder mig til at se resten…

De 3 der p.t. arbejder fuld tid på By Swiercz, arbejder rigtig meget, for de har nemlig fuldtidsarbejde ved siden af ! Det betyder rigtig mange arbejdstimer. Men vi kender vel alle det med at brænde for noget ? Og hvis man tror på det – skal det nok lykkes. Og jeg er sikker på, at By Swiercz lykkes – for hun har fanget en rigtig god idé.

Jeg havde et rigtig hyggeligt møde med Magdalena, hvor hun bl.a. fortalte mig om baggrunden for opstart af firmaet, og hvor de skønne sager bliver produceret. Hun hørte til gengæld lidt om mig, og om bloggerverdenen generelt. Da jeg skulle derfra, havde hun lavet den vildeste goodiebag til mig. Arhmen – jeg siger dig – jeg var blown away da jeg kom hjem. !! Troede hun ville lægge et par børster og en læbestift, og måske en lak i til mig. Men hele serien af børster, 2 lakker og 2 læbestifter, ligger nu her på bordet ved siden af mig.

Jeg er allerede godt igang med at prøve de nævnte produkter, som altså får et nyt indlæg.
Men jeg kan oplyse at børsterne koster fra 60 – 160 kr. Lakkerne 110 kr, og læbestifterne 130 kr.

Glæder du dig til at se mere ?

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigvoks.dk