Appeal4 // Winther 2014

Appeal4 // Christmas 2014

Hvis du synes lakkerne er smukke – så har du faktisk chancen for at vinde dem hos Blog about Mia – lige nu (Indtil d. 15. december.) – Klik på linket her – og kom direkte til konkurrencen 😀 

Fra venstre mod højre
Nr. 109 Crested merlot, nr. 110 Flame of the forest, nr. 111 Queen of the night, og nr. 112 Snowdrop mist.


Der er helt klart lagt op til nogle ret lækre julenegle i de 4 lakker her. Jeg tænker allerede, accentnegle, glimmer, sølvnegle, prikker og trekanter <3 og måske et lille snefnug ?

Crested merlot – den perfekte julerød… 3 lag + topcoat har den fået. Hvis jeg bestemmer mig for bare en enkelt farve juleaften, kunne det meget vel være denne !

Her er den vist med Flame of the forest på ringefingeren. Wauw, ik?Flame of the forest


Jeg har lagt 1 lag af Crested merlot, og herefter 1 godt lag Flame of the forest. Den er skøn, lækker og rigtig julet. Guld glimmer i massevis – ultimativ julelak 😀

Queen of the night – den er nærmest sort-sølv. SÅÅÅ vidunderlig. Hvis man er til de nye sorte smykker man kan få så mange steder – gun metal hedder nogle af dem, eller sort sølv 😉  vil denne lak passe helt perfekt til. 3 lag, ingen topcoat.
Snowdrop mist – vil egne sig bedst ovenpå en anden lak. Den glimter og glitrer, i alle mulige farver,alt den har lært 😀 Så fin. Her har den bare fået et enkelt lag, så I kan fornemme hvordan den er.
Jeg synes, det er en virkelig lækker julekollektion, Appeal4 her har begået. Lækkert !


Appeal4 har en forhandlerliste her, hvor du kan finde en butik i nærheden af dig – eller købe online.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Winther 2014