Fælles Fredag // Jul - inspireret af julegaver.

Beautypower // kort og godt.

Kender du Beautypower ? Jeg er så heldig, at hun har sendt lidt forskellige lækkerier til mig. Små prøver af Embryolissé, f.eks. som jeg har sukket efter temmelig længe. Prøver fra Oskia, Darphin, Juliette has a gun og Codage. 

Jeg undskylder på forhånd de ret dårlige billeder !! Jeg linker derfor direkte til produktet, så du kan finde det på siden.

Oskia – dag- og natcreme. Jeg er fuldstændig blown away af dagcremen, som hedder get up and glow. Og den ligner perlemor inden man smækker den i ansigtet. Dufter helt okay. Den lysner din teint, opstrammer og udglatter de fine linier og beskytter. Bruges før eller efter fugtcreme – eller blot istedet for.

Men natcremen, Bedtime beauty boost, kan jeg ikke rigtigt udholde duften/lugten af. Puha. Men jeg er jo også ret sart.. Og jeg synes den er lækker at have i ansigtet, jeg skal bare lade være at dufte til den 😉 Og så elsker jeg simpelthen navnet 😀
Den tilfører huden et boost om natten, og forebygger tegn på aldring. Den kan også bruges om dagen – er til alle hudtyper til ansigtet, halsen og decoletté.. Men især god til moden, tør og hormonel hud.

I den lille bøtte, er der en maske – Renaissance mask. Rigtig lækker, og dufter dejligt.. Hvordan har du det med at læse brugsanvisninger ? Det er ikke altid jeg gør det ! Det glemte jeg, inden jeg kom masken i ansigtet – der står nemlig ikke noget her på krukken :p Så jeg smurte den bare ud, og tænkte den er ret lækker 😀 (og det ér den!) – Men… altså. Så kan jeg jo lige lære det 😀 Masker skal jo vaskes af ! Og ikke gemmes under foundation 😉 (Ikke grine..)

Nå -men den har vundet 5 beautyawards. Den fjerner døde hudceller, og triste overflader. Regenererer og booster huden, giver mere jævn teint, glat og frisk udstråling.

Serum – både 01, 03 og også dag og natcreme er lækre, men ikke noget jeg umiddelbart vil ofre penge på. Men leder man efter en ny serum – er den utrolig lækker. Og jeg har også hygget mig med at prøve de her sager fra Codage. For de er vanvittigt lækre.

Darphin laver også flere forskellige ting. Og jeg har fået prøvet 2 forskellige foundations. Begge lækre og skønne at have i ansigtet. Og jeg synes den blender rigtig godt ind i huden, og faktisk passer begge farver ret godt til mig. De dækker godt, og holder helt fint uden primer. Har dog haft fast pudder ovenpå.

Lækre parfumeprøver fra Juliette Has a Gun – med så meget i prøverne, at der er rigelig til at finde ud af, om duften er noget man kan li. De 2 af dem er jeg ret glad for, den sidste synes jeg er lidt for kraftig til mig. Lidt mere til “modne” damer… Ahem..

Anyway – består af kun 15 noter. Dufter af Musk, træ og kronblade. Frisk og skøn, og kan bruges både dag og aften.
Citizen Queen – består til gengæld af 160 forskellige noter. Rocket og rå duft. Centreret om rose og iris. Kraftig duft, og lidt tung – synes derfor den er bedst til aften.
Not a Perfume – er en molecule parfume. Dvs. at den kun består af en molecule, og er uden allergener. Alle kan derfor bære den, også hvis du har sart hud. Frisk og lidt sensuel ? måske. Og alligevel lidt varm og måske en aftenduft.

Hvilken én, tror du jeg bedst kan lide ? 

Embryolissé er jo produktET lige for tiden. Jeg har hørt virkelig mange positive anmeldelser af det, så det glædede jeg mig til at prøve. Derudover havde jeg set, at der både er en BB og en CC creme derfra også. Så jeg var glad for, at det var alle 3 produkter der var med til afprøvning. Den store til kroppen, er lækker, men ikke en jeg kommer til at købe.

Den “alm.” Embryolissé, er en rigtig lækker creme, blød og lækker at arbejde med, og fordeler sig skønt på huden. Den kan faktisk bruges som en primer under din make-up, så den holder hele dagen, og natten med ;). Og det tiltaler mig meget, at man ikke skal have 7 forskellige produkter i ansigtet på én gang. Dén er bestilt 😉 Den har en kombination af viaminer, fedtsyrer og essentieller næringsstoffer, der tilfører huden fugt og holder den i balance.

BB- cremen er en anelse tykkere at smøre ud, end CC-cremen er. De er begge lækre at have på, og man kan ånde fint gennem. Det føles ikke som en maske at have på, og jeg har ikke haft problemer med at “svede” dem af, som jeg normalt har med BB cremer eller foundations. Behøver jeg sige, hvilken én jeg har klikket hjem ?

Derudover har jeg (vidst 🙂 ) klikket lidt MoYou London Stamping plader hjem. og en Negleolie fra CND (the 1… ) denne gang dufter den ikke af mandelessens (som jeg ikke er så glad for), men af vanilie. Dét glæder jeg mig til 😀 Olien kan du købe her, og det er en limited edition.

Du kan også følge Beautypower på facebook

2 kommentarer

  • Så skønt indlæg – Du gør det simpelthen så godt og når man er færdig med indlægget er man den info rigere på produkterne! Det er der sku mange der kunne lære af i stedet for "den er rigtig god. den koster 200 kroner". Nåhhh, ehm.. Tak???

    THUMBS UP, WOMAN! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Jul - inspireret af julegaver.