Gæsteblogger // Boganmeldelse

Goodiebox // December 2014

Allerede da jeg åbnede boxen fra Goodiebox, og så at arket var dobbelt – blev jeg henrykt. Dobbelt op på lækkerier. Og så lige her op til jul.

Naobay Body Lotion. Vejl. pris 250 ml. 129 kr. Her er 125 ml.
Pæn, pæn flaske ! Men jeg blev skuffet ! For de andre produkter fra Naobay vi har fået i Goodiebox, har jeg bestemt ikke været vild med… De dufter (mildt sagt) – i min næse, virkelig dårligt… Så jeg var lige ved, bare at sætte den ind i kassen til sager jeg ikke bruger, som kan gives væk.. Men så tænkte jeg alligevel – jeg dufter lige, gør jeg. Og wauw. Citronduft all over. Mmmnn. Den skal nok blive brugt. Goodiebox skriver selv:
Naobay forkæler huden med nærende og fugtgivende olivenolie, avocadoolie og sheasmør. Indeholder også eljende Aloe Vera, som giver huden masser af fgt og 24 timers beskyttelse. Og så er den jo naturlig og økologisk.


GOSH Nail Glitter. Vejl. pris 69,95 kr. Full size produkt.
Jeg er ikke så meget til (extra) glitter på neglene. Skal da helt sikkert prøves, men jeg er mest til lak – og lak MED glimmer. Nu ser vi 😀 Men det er da nemt, at komme en klar lak på, og dyppe fingeren i bøtten og slutte af med topcoat 😀


Decubal Shower- & Bath Oil.Vejl. pris 200 ml.  67,95 kr. her er 30 ml.
God at pleje huden med i badet, her i den kolde tid, hvor vi hurtigt får tør hud. Istedet for sæbe, er der megt milde vaskeaktive ingredienser, samt kamille og E-vitamin og jojobaolie olier, der blødgør og plejer. Den skummer mindre end normal sæbe, men kan benyttes hver dag. Altså nu kan jeg godt li sæber der skummer ;p og jeg bruger dem også hver dag.. Dufter ikke som noget min næse er helt vild med…


Carmex Classic Lip Balm. Vejl. pris fra 29,95 kr. Full Size produkt.
Dén blev jeg virkelig glad for. Den har jeg længe sukket efter, og overvejet at købe. Den har eksisteret i mere end 75 år, og har været på førstepladsen 14 år i træk fra amerikanske apotekere.
Lækker og blød læbebalsam, der køler, beskytter og giver masser af fugt til læberne. Perfekt at have med. Eneste minus – at man skal ha lapperne ned i “dåsen” – eller “kysse” ned i den, som jeg gør med min Nivea Lip butter.

Petite Affaires. Vejl. pris 2 stk. 40 kr.
Hm.. Synes måske ikke helt de hører til i Goodieboxen ? Og jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal få dem proppet i håret :p


Teeez Head Over Heels Nail Laquer. Vejl. pris 119 kr. Full size produkt.
Jeg har før fået et par ting fra Teeez, så er spændt på denne glimmer neglelak.


Dolce & Gabanna The One Eau De Parfum. Vejl. pris 50 ml. 685 kr. Dette er en prøve.
Skønt at få en prøve, de er rare at have med i tasken. Dufter helt ok, synes jeg. Lidt sprittet i starten, men duften går hurtigt over og bliver varm og sensuel. Varm orientalsk blomsterduft, som er designet af Stefano Gabbana. Den har friske topnoter med pikant bergamotte og mandarin, kombineret med saftig litchi og fersken. – Ja, det står der altså på kortet 😉 Men jeg synes man kan dufte det varme og sensuelle 😀 Prøven var kun halvt fuld, og det har jeg læst hos en anden blogger, at hendes også var – så måske er det bare sådan ? Og så er jeg ikke så glad for de små prøver, der bare har et låg der skal hives af. Det er stensikkert, at jeg nok skal nå at tabe den, eller hælde det halve (og så er den jo tom..) ud.. 😉 Jeg er bedre til dem der kan “sprøjte” ;)…


Egyptian Magic. Vejl. pris 59 ml. 189 kr. Her er 2 små prøver. Ren magi i et lille brev. Den kan bruges til ALT – fra spaltede spidser, tørre og revnede læber, udslet og forbrændinger. Man skal bruge så lidt som på størrelse med en ært, og opvarme det i hænderne til det bliver flydende. Meget hypet rundt i hele verden. Den glæder jeg mig til at prøve.


Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate (Ampul) Vejl. pris for 6 stk. er 289,95 kr. Her er en ampul.
Jeg har tidligere prøvet dette produkt fra Eucerin, og synes det er rigtig lækkert. Men det er ikke noget jeg vil gå ud og investere i, da de er temmelig dyre. Men den skulle være guf for huden, som vil blive mere glat, og jævn, så rynker og fine linier bliver jævnet ud.


Batiste XXL Volume Dry Shampoo. Vejl. pris for 200 ml. er 69,95 kr.
Var det sidste gang vi også fik en tørshampoo ? Det kan jeg ikke lige huske, men synes egentlig vi har prøvet nogle stykker efterhånden. Fint nok – jeg skal nok få dem brugt, og behøver jo så ikke gå ud og købe dem. Og der kommer jo hele tiden nye medlemmer til Goodiebox, og de skal jo også prøve de lækre ting. Tørshampoo, bruger jeg, når jeg vil undgå at vaske håret hver dag. Mit hår bliver lynhurtigt fedtet, allerede om aftenen, samme dag som jeg har vasket det. Men med tørshampoo, kan jeg klare at vaske hår hver 2. eller endda hver 3. dag. Derudover er den også god til at “løfte” håret lidt, så det får mere fylde. Så ja, jeg bruger det ofte – og har også brugt Batiste, som jeg er glad for – dette er dog en anden “duft”.

Alt i alt en helt god box denne gang. De fleste ting skal jeg nok få brugt, og de andre ting, er der måske nogle andre der kan få glæde af.

Goodiebox kan købes lige her – og der er ingen bindingsperiode. 139 kr. om måneden. Du kan søge Goodiebox her på bloggen, eller finde tidligere boxe lige her.

Goodieboxen er sendt til anmeldelse/test. Men det er mine billeder, og min mening du læser her. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Boganmeldelse