Fifty shades of Grey // Træt helt ind i sjælen..

CND // Beautypower

Jeg var jo simpelthen så usandsynlig heldig !! kort før jul, at jeg vandt GEVINSTEN hos Beautypower… Et gavekort på 1000 kr.

Det var jo helt umuligt for mig at vælge, så Mette fra Beautypower var så sød at sende nogle prøver på hudpleje, duftprøver, og diverse, så jeg kunne prøve nogle af tingene, før jeg valgte – du kan se min “prøveperiode” her.

Da jeg var færdig med at prøve, og havde bestemt mig for, hvad jeg ikke kunne leve uden, var det jo bare at vente. Min gevinst, får du at se en anden dag, men jeg kan afsløre (og du kan se det på billedet), at jeg fik 4 plader fra MoYou, Embryolisse creme, samt BB creme også fra Embryolisse, og negleolie fra CND  (den er virkelig lækker) – og denne gang med Vanilieduft, da jeg ikke er så gode venner med mandelduften 😉

Men sammen med gevinsten, havde Mette lavet den vildeste goodiebag til mig, med 6 lakker fra CND, samt den berømte topcoat, neglefil, scrubfresh, neglelakfjerner (der faktisk også kan fjerne shellak), cuticle eraser og hånd og fodcreme.

Jeg er ved at have swatchet alle lakkerne, som kommer løbende den næste tid, så du kan se hvor fine de er. Lige et lille smugkig på den ene af lakkerne – Rock Royalty.

Hånd og fodcremen er virkelig lækker – dufter af agurk og drøj i brug, samtidig med, at den trænger hurtigt ind og ikke fedter.

Er der noget du gerne vil have, at jeg lige nu ser nærmere på ?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty shades of Grey // Træt helt ind i sjælen..