MoYou London Stamping // CND Vinylux

Fælles Fredag // Striping tape

Stripingtape er ugens udfordring i Fælles Fredag.

Jeg er startet med at lægge en lag af Appeal4’s gule Baby of cadiz, og herefter sat stripingtape 3 steder på hver negl. Ovenpå det, lavede jeg så en gradient med følgende lakker: Foxglove, Fire mock og Pinky pine, også fra Appeal4.

Så det er måske lidt anderledes end nogle af de andre Fælles Fredag piger har gjort. Jeg har valgt at “fjerne” stripingtapen igen, istedet for at lade den indgå i manien, da jeg ikke er så gode venner med tapen, og ikke synes det sidder særlig godt fast.

Husk også de andre piger i Fælles Fredag 😀

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MoYou London Stamping // CND Vinylux