Appeal4 // Spring 2015

Pigepakken // Lækkerier

Jeg har fået denne som en skøn julegave. Pigepakken er forholdsvis nyt, men konceptet minder lidt om Goodiebox, som mange af mine læsere ihvertfald kender til. Pigepakken koster 139 kr. om måneden, incl. levering.

Hver måned går man ind på siden og vælger op til 25 forskellige trusseindlæg, bind, og tamponer. Man kan vælge helt frit. Så hvis du kun vil have store natbind, ja så vælger du det. Er du kun til trusseindlæg, er det selvfølgelig det du tager. Det smarte er, at man kan tage dem man mener at have brug for. For mange kvinder gælder det, at menstruationerne ofte er ens, og derfor ved du, hvad du plejer at bruge. Her kan du også få prøvet nogle nye af, som du ikke kender til.

Udover det, kan du også hver måned vælge ting fra deres webshop. Det er dog ikke med i prisen, så det kommer altså udover. Du kan se udvalget her. Du kan f.eks. købe en hel pakke af de bind du bruger oftest, og så kommer det med sammen med Pigepakken når den leveres. Hvis 25 stk. ikke er nok, er det også her i webshoppen du kan købe extra af de enkelte bind til 2,5 kr. stk.

Der er en kalender på siden, til din cyklus, hvor man skal skrive hvornår man forventer næste menstruation. Pakken bliver så leveret til dig 3-5 dage inden, så de er sikker på du har den klar. Den leveres meget diskret i en hvid kasse, så andre (postbuddet) kan altså ikke lige se hvorfra den kommer.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos Pigepakken, uden besvær eller extra omkostninger. Hvis ikke du foretager dig noget, får du det samme i næste måneds box, som du bestilte sidste gang – men der er altså også mulighed for, at gå ind og vælge andre trusseindlæg, bind og tamponer – eller extra sager fra webshoppen. Og her er tale om mange forskellige ting. Der er hovedpinepiller, glidecreme, intimsæbe, barbergrej, og altså også helt alm. bind og tamponer. Du finder også en graviditetstest 😉 og alminox tabletter, hvis du allerede er begyndt at have kvalme ,) haha.

Og nu til de lækre goodies der er med. Lækre sager. Vareprøver, snacks, slik, te, og andre ting der kan forsøde den lidt trælse tid.

I januar måneds pakke, var der prøver af 3 forskellige slags te, lille prøve fra Embryolissé (Som nogle måske ved, er min nye yndlingscreme…), en lak fra Appeal4, Scrub fra Nivea, lakrids, chips og chokolade. Mums da. Og så er den skønne hvide æske/kasse/box jo skøn, og kan bruges til mange forskellige ting.

Lakken fra Appeal4 er Cream Hazel. Lys grå lækkerhed. 3 lag har den fået her.

Pigepakken er sendt til mig som en gave.

2 kommentarer

  • Super interessant pakke. Det er da godt nok smart. Så slipper jeg for at ligne en tosse nede i supermarkedet, med mine natbind og pms for fuld skrue hehe. Det skal prøves.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Spring 2015