How to // Striping-tape-gradient

Yves Rocher // Review team

Kort før jul, fik jeg besked på, at jeg var blandt Yves Rocher’s nye review team, og ville modtage en ny mail indenfor en uge, ang. nye produkter til test. Der er valgt 50 testere ud af 3000 ansøgninger, så jeg er lidt glad.

I julen så jeg så flere bloggere teste et lille kit de havde fået i anledning af, at de var blevet valgt.
Men jeg modtog intet – heller ingen mail. S… tænkte jeg så – de er nok kommet til at sende mailen til alle 3000 istedet for de 50 der var valgt – og jeg er så nok ikke med alligevel…

Nå men julen og nytåret gik, og jeg fik sendt et par mails afsted til dem – og guess what ? Jeg var med, der var bare gået koks i kommunikationen, så jeg ikke lige havde fået det tilsendt, og jeg kender så et par stykker hvor det samme var sket. Phew. Når man lige troede man var med, og så troede man ikke var… osv.. 😉

Men jeg er med, og her er min første pakke fra dem, med lækre sager, og selvom de går under betegnelsen Christmas Goodies, er jeg ret glad for dem alligevel 😀

Håndcreme med duft af brombær. Trænger hurtigt ind i huden og fugter på skønneste vis. Og dufter vidunderligt. Om det er en duft man bliver træt af i længden, skal jeg lade være usagt her, men vender tilbage, hvis det er tilfældet 😀

Sparkling shower cream er en skøn vask til kroppen der også dufter af brombær, og som glimter i al sin herlighed i flasken – og når man vasker sig. Har kun prøvet den en enkelt gang, men den dufter også rigtig lækkert.

Neglelak- Aubergine, også i en skøn lilla farve – aubergine farvet (øhhh ja – det er jo det den hedder). Glæder mig til at prøve den på, den har en rigtig flot farve. De lover fuld farve ved et enkelt lag, det håber jeg er rigtigt.

Sexy pulp Volume lipgloss. Skulle ikke klistre. Der er jeg ikke enig. Det synes jeg den gør, og jeg har ikke mødt ret mange lipgloss’es (?) der ikke klistrer. Den er guldfarvet, og det ser pænt ud på læberne, og vil garanteret også være smuk over en farvet læbestift. Lilla måske ?

Øjenskygge – løst pulver. Den vil egne sig perfekt til nytårsaften, lækkert og glamourøst. Jeg tror ikke det er en jeg vil bruge til hverdag. Men jeg skal nok få den prøvet, så jeg kan vise hvordan den er på øjnene.

Lige nu får du faktisk 100 kr. i rabat, hvis du handler for 399 kr. Tjek det her.


Jeg har efterhånden en del produkter fra Yves Rocher, da et af mine familiemedlemmer (udgiver ikke nogen :p ) handler der ret ofte, og har gjort det i flere år. Så jeg får indimellem nogle produkter hun ikke får brugt, eller noget hun bare har købt til mig, eller for meget af. Det er jo lækkert. Så jeg har en lidelsesfælle, jeg kan tale med om produkterne. Det er skønt, og jeg er sikker på, at hun altid vil være behjælpelig med nye produkter der kommer til test.

Produkterne er modtaget som gave.

4 kommentarer

 • Tillykke 🙂 Jeg fandt ud af at jeg var blevet udvalgt da de sendte den første pakke afsted. Jeg havde ikke modtage mailen om at jeg var blevet udvalgt. Jeg fik at vide at de havde valgt 50 ud af 3000 så du kan føle dig endnu mere heldig nu 🙂 selvom jeg nu ikke tror det har noget med held at gøre for du har en fantastisk blog.

  Loevens makeup rambles

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er altså mig der husker galt…. Jeg har rettet det nu – det var 50 ud af 3000 🙂 Tak fordi du lige skrev det 😀 Jeg følger dig nu, spændende blog du har dig, lige noget for mig 😀 Og tillykke til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe 🙂 du var bare beskeden 😉 og tusind tak for dine søde ord. 🙂 Det bliver spændende at se hvad de sender næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, helt ufrivillig 😀 Ja, det er altid spændende med nye produkter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to // Striping-tape-gradient