Fælles Fredag // Blobbicure

Depend // Forår 2015

Kan blandt andet købes i Magasin og Matas – 25 kr. stk. Og de kan købes fra næste uge – uge 6.

Så mange fine lakker. 
Der er både creme, metallic og shimmerlakker, lækre lyse pastelfarver, og enkelte mørkere farver også, så altså noget for enhver smag i denne forårskollektion fra Depend.  
427 
Er en pink shimmerlak. Da jeg lige kom et lag på lillefingeren, kunne jeg se den var ret gennemsigtig, så jeg valgte at lægge et lag hvidt først – pånær på ringefingeren. Ringefingeren har fået 3 lag med 427, og de andre et lag hvidt og 3 lag pink. Herefter topcoat. Men den er rigtig flot og har nærmest holo-effekt. 


428  
Midnatsblå shimmerlak, som overraskende dækker i blot 2 lag. Det er lige før, at jeg tror denne her er min yndlingslak i forårskollektionen.


429
Lysegrøn metallisk lak, og dog med en anelse shimmer i, som jeg først opdagede da jeg tog den af igen :p Græsgrøn vil jeg kalde den. 2 lag + topcoat. 

430 
Meget lys grøn, over i det beige eller guldagtige. Metallisk og med shimmer. 2 lag + topcoat. Glæder mig til at lege mere med de metalliske her, de plejer nemlig at være gode til at stampe med. 

431 
Har jeg valgt at kalde Muldvarpe-shimmer…Sjovt navn.. Den har den flotteste lyse-brune-muldvarpe-lækre-farve. Jeg har mange af den slags her, i farver der minder om, og jeg elsker dem bare. Skønt med en med shimmer i, det har jeg ikke haft før. 

432
Hvid/perlemor, jeg vil næsten kalde den champagnefarvet. Den overraskede mig meget positivt. Hvis man er lidt rundhåndet med lakken, kan den nøjes med 2 lag. Et enkelt lag, vil ikke dække ordentligt, og minder mig en del om bedstemor-lak 😉 Synes jeg. 

433 
Lys orange – metallisk med shimmer. Hvis den skal dække i 2 lag, skal du være lidt large med penslen. Så jeg har prøvet at lægge et lag hvidt på pegefingeren, og herefter 2 lag orange – på alle de andre er der 2 lag. Men jeg kan ikke se den store forskel, måske er den lidt mørkere på pegefingeren. 


434 
Orange / laksefarvet cremelak. Jeg har først lagt et lag hvidt og herefter 2 lag orange + topcoat på alle neglene. Super smuk farve, der er god til både forår og sommer. 

435 
Lyseblå eller mint cremelak, den har fået 1 lag hvidt og 2 lag blå + topcoat på alle neglene. Smuk.

436 
Lysegul cremelak – næsten lime. Igen et lag hvid og 2 lag lak + topcoat. Super smuk og fin farve her til foråret. 

437 
Støvet gammelrosa cremelak, minder lidt om en sart lyserød. Også en yndlingsfarve. Den har vi set et par gange i forskellige kollektioner her på det sidste. Det gør bestemt ingenting, jeg elsker denne sarte pastelfarve. 

438 
Rosinen i lak-enden 😀 Baby-lyserød cremelak. Intet mindre end en super flot lyserød, der for en gang skyld klæder min hudfarve. I like. 1 lag hvid og 2 gode lag lyserød +´topcoat.

Hvad synes du, hvilke kan du bedst lide ? 
Nu er det jo ikke så tit, jeg har swatchet 12 lakker fra en kollektion før, så jeg er lidt nysgerrig. Er det for meget i et enkelt indlæg ? Er 2 billeder af hver lidt overkill ? Jeg er jo vant til at smide mange billeder op af hver lak, så for mig er 2 jo ingenting 😀 
Please – do tell 😀 
Lakkerne er modtaget til anmeldelse/test. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Blobbicure