Nicehands.dk // CND startpakke

Yves Rocher // neglelak -Aubergine

I min gave fra Yves Rocher jeg viste den anden dag – se her, var der en rigtig fin neglelak med.

Den hedder Aubergine, og har den smukkeste mørkelilla blommefarve.

Den er nem at arbejde med, og lægger sig pænt på neglene. Den har her fået 2 lag og topcoat, dækker super godt. Holdbarheden kan jeg ikke sige noget om endnu – men det vender jeg tilbage til 😀

Dog er jeg ikke så vild med penslen, den er egentlig ok at arbejde med, men ret lang i forhold til de pensler jeg er vant til at arbejde med – og så er den tynd også.

Derudover er flasken en smule uhandy – til en klodsmajor som mig… Den er høj og slank, og rigtig nem at vælte. :/ Jeg taler af erfaring. Når man lige skal have penslen ned i flasken inden næste negl skal have farve, ja – så skal man være meget præcis med at ramme..

Men det er også det eneste negative jeg har at sige om lakken.

Lakken er modtaget som gave.

2 kommentarer

  • Jeg har brugt min rigtigt meget. Synes det er en lækker farve og er ret imponeret over dens dække-evne. Jeg nøjes tit bare med 1 lag og så topcoat. Med 1 lag er den mere lilla og varm, med to lag får man en rigtig lækker dunkel cremet aubergine farve. Så er ret godt tilfreds med den lak. Har set at de har en Mauve/støvet rosa som jeg må ha fingrene i.

    Loevens.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicehands.dk // CND startpakke