Depend Forår // Garden Dreams

Fælles Fredag // Tekst

Jeg har ikke nogle stampingplader med skrift/Tekst.. Og jeg er elendig til det der håndmalede. Men anyway – så var det sådan det blev… Dog tegnet med en tusch.. Men det er vel, som sædvanlig, frit fortolket, så det var det jeg kunne komme frem til i dag. Men hvad skal man så lige skrive – som ikke fylder alverden, og ….

Baselakken er Heather’s shadow fra Appeal4. Smuk pastel lilla farve, med en snert af grå
undertoner.

Jeg er overhovedet ikke tilfreds… Må ønske mig en stampingplade med skrift 😉 Jeg håber I bærer over med mig, og, ligesom jeg, synes lakken i det mindste er pæn lækker 😀

Skynd Jer over til de dygtige damer, der sikkert har noget lækkert på neglene i dag.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Forår // Garden Dreams