Rimmel //Provocalips

Fælles Fredag // Folie.

Folie. Ikke foliebøffer – men folie-negle, er udfordringen i denne uge 😀 Jeg er vild med sort og blå og et squis sølv oveni. Så det har jeg leget lidt med. Det er ret sjovt, og svær at lave ens fra gang til gang. Man skal ( i denne mani ihvertfald) starte med at lægge en alm. lak – her har jeg lagt OPI 4 in the morning fra Gwen Stefani kollektionen, som jeg netop har fået hjem for mine Club Matas point.

I min foliepakke fra Ciaté – er der en lim med, som man lægger på neglen, der hvor man vil have folie – Hvis du vil have en hel folie-negl, kommer du lim på hele neglen..

Her vil jeg blot have det i den ene side af neglen, så det er kun der jeg har lagt lim.
Den skal så tørre lidt, og den er klar når den er gennemsigtig/klar.. Altså når du ikke kan se det hvide lim mere – der går ca. 40 sek. eller noget lign.
Så lægger du folien ned på neglen, og trykker let – og hiver af igen med det samme. Vupti – så sidder der folie der hvor du har lagt lim 😀 Smart ! Så ville jeg så have noget af det sølv på også, så gentager jeg bare processen med limen 😀

Husk at kigge forbi de andre bloggere, og se hvad de har fundet på 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel //Provocalips