Wega Beauty // Fødselsdags Give Away 5

Goodiebox // Marts 2015

SÅÅÅÅ skøn goodiebox denne gang.

Daily Darlings hedder den.

Glominerals Jewled Eye Pencil. Vejl. udsalgspris 150 kr. Full Size produkt.
Mit første produkt fra Glominerals. Har hørt virkelig mange gode ting om deres produkter, så jeg håber, en dag at få købt lidt mere derfra. Den skinner, og er god til at bruge som eyeliner, eller som alm. skygge på hele øjenlåget. Det er næsten som om, der er lidt holo i 😉

The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter. Vejl. udsalgspris 50 kr. for 50 ml. Full Size Produkt.
Min første body butter. Glæder mig til at prøve, da jeg ved at mange er glade for deres body butter. Det er et helt nyt produkt, der først kommer til salg lige her omkring nu ?. Indeholder masser af antioxidanter, fra grøn te fra regionen omkring Fuji bjerget i japan. Dufter skøn, frisk og lækker.

Human + Kind Hand + Elbow  + Foot Cream. Vejl. udsalgspris 50 kr. Full Size produkt.
Håndcremer kan jeg aldrig få for meget af. At den så kan bruges til både fødder og albuer, er da bare et kæmpe plus. Jeg bruger nu ofte min håndcreme på albuerne, for så husker jeg at få det gjort. Jeg har håndcreme rigtig mange steder i huset. I negleværelset, på natbordet, på badeværelset, på gæstetoilettet og i mine håndtasker… Dens indhold af naturlige og aktive ingredienser som avocadoolie, kokossmør og aloe vera er alle med til at genskabe hudens naturlige barriere. Har en helt udemærket duft.

Appeal4 For Goodiebox Neglelak. .Vejl. udsalgspris 69 kr.
Queen’s lace – nr. 126
Du kan finde alle forhandlere af lakkerne fra Appeal4 lige her.

Dækker næsten i et enkelt lag, men den har fået 2 lag her på billedet. Hvis du vil se flere billeder, og læse lidt mere, kan du kigge her.

Nivea Creme Smooth Shower Cream. Vejl. udsalgspris 22,95 for 250 ml. Her er 50 ml.
Nivea laver, helt generelt, nogle ret lækre produkter. Det bliver skønt at tage denne med i bad, og se om den også lever op til mine forventninger (og dens navn.). Hvis man tager mange og lange varme bade, vil vandet helt naturligt udtørre huden. Men Nivea har her taget højde for kvinders forkærlighed for lange (og varme) bade, med en intensiv fugtende og plejende formula. Indeholder sheasmør, som huden elsker, i form af A-, E- og F-vitamin. Udviklet til at rense huden og binde fugten, så din hud efterlades velfugtet og silkeblød.

Barú Dreamy Chocolate Hippo. Vejl. udsaglspris 29 kr. for 3 stk. Vi har fået 1 stk.
Hold da maule… Den var lækker.. Haps, Haps, Haps – der burde ha været en til hver b… – ben…
Håndlavet belgisk chokolade, smager som en bid af himlen…

Teapigs Liquorice & Peppermint. Udsalgspris 77 kr. for 15 stk. Vi har fået et tebrev.
Spændt på at smage – lakrids er min yndlingssmag – også i te. Må se hvordan den er sammen med Pebermynte. Lakridsrod har en detoxifying effekt, og mint virker opkvikkende.

Er vild med månedens box. Hvad synes du ??

Er du ikke allerede medlem hos Goodiebox,?? Så kan du se tidligere boxe her – og tilmelde dig her.Boxen er tilsendt til anmeldelse.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wega Beauty // Fødselsdags Give Away 5