DanCosmetic // Models Own // Fødselsdags Give Away 4.

Wega Beauty // Fødselsdags Give Away 5

Bloggen fylder 2.

I DAG.

Yay.

Tak fordi I følger med – det betyder alt.

I den forbindelse har jeg teamet op med nogle firmaer, som synes I skal forkæles, fordi det er bloggens fødselsdag 😀 Det kommer til at vare en hel uge, da der er mange der gerne vil være med. The more the marrier 😀 I think.

Jeg har glædet mig rigtig meget til dagens give away, som er i samarbejde med WegaBeauty.dk

Wega Beauty er en side med de lækreste skønheds ting.

Af de mærker de har, kender jeg til de følgende, Juliette has a gun, Skyn Iceland, CowshedCodage Paris og Embryolissé. Jeg har før prøvet et par af parfumerne fra Juliette has a gun, og også fået lidt prøver fra Codage Paris. Derudover har jeg jo endelig fundet en creme jeg kan have på i ansigtet hver dag, uden den sveder af… Den er fra Embryolissé.  

Og det er præcis sådan en du kan vinde i dag.

Wega Beauty har nemlig sendt mig en Embryolissé creme jeg må udlodde til en af Jer heldige, der sidder og kigger med. Det er virkelig et produkt jeg selv er kommet til at holde utrolig meget af. I princippet bruger jeg den som dagcreme, og indimellem også til natcreme 😉 Men den har også den virkning, at den kan bruges som primer under din foundation eller pudder. Ergo slipper du for et produkt, da det er 2i1 😀 Smart. Jeg har enormt let til at svede i ansigtet, og alle cremer jeg før har prøvet, ryger simpelthen af, og jeg får det meget ubehageligt. Denne her – den virker bare. Så lækkert…

Hvis ikke du kan vente på at se om du er den heldige, kan du finde Embryolissé Lait Creme Concentré – lige her.

Embryolissé, som netop har fejret 65 års jubilæum, kommer fra Frankrig. Den er kendt verden over, og kan bruges af alle hudtyper, giver masser af fugt til huden og bringer den i balance. Udover den almindelige dagcreme her, har jeg også en cc creme fra mærket. Også helt vidunderlig, og jeg kan holde den på hele dagen.

Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er:
Følg bloggen på bloglovin her
Smid et like på Facebook her.
Like Wega Beauty på Facebook her.

Smid en kommentar her under med din mailadresse, så jeg ved du deltager 😀 That’s it.

Konkurrencen slutter d. 1. April kl. 20.00, hvorefter jeg trækker en vinder hurtigst muligt.


Konkurrencen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov at udlodde denne creme. 

60 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DanCosmetic // Models Own // Fødselsdags Give Away 4.