#WeekendOffNailArtChallenge 16 // Stamping

Eshoes.dk // Sneakers

Altså… Vi kan jo ikke (altid) alle sammen, rende rundt i stilletter… Vel.!

Så er det jo skønt, at der også findes sneakers.

Jeg har netop været på udkig efter “kondisko” til ældstebarnet. Det endte dog ikke ud i New Balance. For selvom moren synes de er top-fede, er det ikke ensbetydende med, at 14 årige synes det.. Åbenbart..

Nå ! Men derfor kan jeg jo godt savle over de lækre sko..

Hos Eshoes.dk, har de (virkelig) mange sko.. Klik her og se mere, af de nye sneakers til kvinder f.eks.

Jeg har lavet en lille collage, hvor du kan se nogle af de New Balance, jeg synes er lækre.

Og det er jo bare et lille-bitte udvalg, af alle de sneakers de har. Først kiggede jo kun på “dame-siden” – men der er jo også til mænd og børn. Og rigtig mange forskellige mærker.

Derudover har de også en side med udsalg, hvis (haha… “hvis” )  der er noget der kan friste der. De har en side, hvor der er 50 % på alle varer! Der var da nok lige et par støvler (eller 5), der frister… Der er både Ilse Jacobsen gummistøvler til omkring 3-400… Regntøj og trøjer fra selv samme, Converse fra 299, Stilletter, sommersandaler, ballerinaer og hummelsko..

OG.. Så er der en ting jeg elsker ved siden. Når man scroller ned over, og ser et par sko, man synes om. Så holder man bare musen henover – og kan se hvilke str. de findes i. Det er genialt, at man ikke skal ind på hver enkelt model, for at finde ud af, at ens (str. 41…) ikke er der længere.. Jeg er ofte blevet skuffet. Og det er som om, at skuffelsen er lidt mindre, når man ikke når helt derind 😉 Kan du følge mig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WeekendOffNailArtChallenge 16 // Stamping