#WeekendOffNailArtChallenge - 20 // Blomster

DM Skincare Spadag // + Give Away og Rabatkode

I hår måske læst den lille teaser, på min skønne spadag ?

Søndag var jeg inviteret til mit første blog-event af DM skincare. (Nogle vil måske huske, at jeg har skrevet om Designer Mudder, før ? Det er de samme, de har bare skiftet navn.)

Det skulle foregå i det virkelig lækre Water & Wellnes, Randers Og invitationen  lovede spahygge og lækker mad. OG man var velkommen til at tage sin familie med, og lade dem hygge sig i det fine vandland.
(Min familie var ikke rigtigt hjemme, så jeg havde ikke fortalt dem, at de var inviteret 😉 – det ville næsten være synd..)

Jeg mener, at det er Diary.dk, der skal have billedcredit for dette.

Vi fik en vamset badekåbe og en omgang salt med fra receptionen, og skyndte os op i omklædningen, som allerede her vidner om kvalitet, store lækre skabe, og en hyggelig atmosfære.

Og så mødte jeg de andre piger. Ih hvor er det fedt at møde nogle af de bloggere, der er rundt omkring i Danmark. OG så synes jeg det var super fedt, at Karina (som er indehaver af DM Skincare), havde valgt bloggere med forskellige fokusområder.

Vi startede ud med et glas bobler, og fik en dejlig og hyggelig historie, om hvordan det hele var startet op, og hørte om Karina’s hverdag.

Ikke mit billede. Tænker det er blondinemor.dk der har taget det.

Jeg har ikke taget dette billede, men ved desværre ikke hvem det var.

Så skulle vi have renset huden. Der er 2 forskellige måder – Enten med en vaskerens – Collagen cleanser, der skummer let op, og bliver vasket af med lunkent vand – eller en facial 2i1 Cleanser, du kommer på en vatrondel, som alm. make-upfjernere.

Jeg prøvede Collagen Cleanseren, som var utrolig lækker og velduftende, og er nem lige at bruge samtidig med dit bad f.eks.

Og lad mig så sige, med det samme… Alle produkterne jeg har prøvet fra DM skincare, kommer igennem  nåleøjet for min sarte næse. Så er det ligesom på plads !!

Allerede her er forkælelsen jo startet. Og nu skulle vi vælge hvilket Massagelys fra Orli, vi ville have tændt, der skulle bruges til vores massage.- Og det dufter – mums. Og så er den første allerede afsted til hendes nakke og skuldermassage. Vi skal nemlig nå en hel masse, på ikke så lang tid.

Vi andre fortsatte så med afrensning af ansigtet, nemlig med Silky Gel Peeling, og herefter en lækker muddermaske – her var også forskellige at vælge imellem, og jeg syntes hun var god til at vejlede os i, hvilken hun syntes vi skulle prøve. Er huden tør, sart, fedtet eller…. Min hud har bedst af den brune – Brown Clay. Den kan man faktisk bruge over hele kroppen, og den er god mod f.eks. strækmærker og ar. De aktive stoffer øger hudens eget collagen, og gør huden smidigere og mere glat.

Billedcredit – Blondinemor.dk

Og lige da jeg fik vasket min ansigtsmaske af, var det mig der var den heldige til massage. Det var simpelthen intet mindre end vidunderligt. Det var en fra personalet hos Randers Water & Wellness, der stod for massagen, og jeg må bare sige… Hold da op hvor var det lækkert <3 Ømme nakke og skuldermuskler blev varmet op, masseret med Orli massagelys og ahhh. Hvis man er til en “normal” dag i centeret er massagen længere end den var hos os den dag. Så det er altså værd at tage med, hvis man giver sig selv en forkælelses dag.

Det jeg så gik glip af, var saunagus. Lækker duft bliver smidt over varmen, og duften bliver spredt rundt i rummet. Jeg mener så, det var lige herefter de brugte deres saltscrub ??

Nu skulle huden på kroppen så skrubbes. Mmmm. Lår, mave, arme og ryg blev godt og grundigt skrubbet med salt, og det skulle så sidde på i en rum tid. Imens den er igang med at virke, får vi så et lækkert fodbad, med skønne salte. Dejligt. Mens man sidder der, kan man sagtens gnubbe saltet på benene lidt mere ind.

Og aldrig har jeg da haft hud der var så blød…. Jo jo – da jeg var nyfødt måske… SKØNT.

Så var det tid til en lille tur i boblebadet – en svømmetur, i det varme vand. Eller en tur i det kolde gys udenfor, i sansehaven… (Du har nok regnet ud, at jeg ikke tog i det kolde ??!)

Herefter skulle vi jo cremes godt og grundigt ind, og igen var der jo forskellige cremer og serum’er alt efter, om din hud er sart, tør, kombineret eller fedtet …….. Jeg fik en super lækker serum på – kan du se guldet ???
Det er Pure Essential Gold Revitalizing serum – 100 % Økologisk.
Guld giver glød, gør huden fastere, mindsker rynker og fine linier, OG gør huden bedre til at holde på fugten 😉

Og se så. Det er jo lige noget for en lakfreak. Blixz neglefolie, lige til at sætte på neglene. Jeg har en, jeg skal prøve lige om snart. Spændt på det, har ikke prøvet disse før, selvom jeg har nogle forskellige, faktisk. Vil I prøve noget sjovt? Jeg har valgt én af dem der er på billedet herunder. Kan I gætte hvilken ?

Og så var det tid til mad. Det lækreste tapas, laver de altså også i restauranten. Her fik vi så også en god snak om dagen.

Faktisk.. Så laver DM skincare også slankebehandlinger. Og de har lavet et detox og slankekit, til hjemmebrug.

Så kan du wrappe derhjemme i ro og mag 😀

Og det er så også her, under spisningen, Karina vil give os lov til at lave en give away – til Jer – mine læsere. Er i ikke bare heldige ??

Én af Jer kan vinde en 24 timers anti age & moisturizing creme, til en værdi af 459 kr.
Den passer til alle hudtyper, og er altså en kombineret dag og natcreme, der giver huden ny næring og energi. Indeholder collagen, aminosyrer og vitaminer, og indholdet er med til, at huden kan holde på fugten. Den har desuden spf. 10.

Det bliver muligt at deltage i denne Give Away, både her på bloggen, på facebook og på Instagram. Smid en besked herunder så jeg ved du er med. Jo flere steder du deltager – Jo flere lodder har du 😀

Andet er der ikke i det.

Derudover har jeg en rabatkode til Jer alle. Det er nemlig muligt at få 25 % på hele dit køb hos DM Skincare, med koden KRUM, fra NU og til d. 27. April. SÆT igang.

Skulle du få lyst – kan du følge DM Skincare på Facebook og Instagram.
Og Water & Wellness Randers, på Facebook.

Konkurrencen løber i 14 dage, og slutter d. 3. maj. kl. 20.00


Gevinsten er sponsoreret af DM Skincare

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WeekendOffNailArtChallenge - 20 // Blomster