Fælles Fredag // 2-års fødselsdag

Depend 7-day // Sommer 2015

Virkelig lækre og smukke sommerfarver. Friske pasteller, lidt shimmer og skønne at se på. På ingen af billederne har jeg topcoat på, men se udfor hvert billede, hvor mange lag, den enkelte lak har fået.
Der er et par, jeg synes særlig godt om, bl.a. Flying Piñata – så smuk i virkeligheden, og Road Trippin’, er meget varmere at se på, end jeg troede umiddelbart. De 2 og Catch a Sailor, er nok mine yndlings i denne kollektion. Men – Lemonade Festival, er også drønlækker, og …. (Ej – nu holder jeg 😉 )    

7039 – Hula Hoppin’
Smuk frisk grøn farve. Den har fået 2 lag her på. Ret svær at fange på billedet, og den er nok en smule mørkere end jeg har fanget.

7050 – Dancin’ Barefoot.
Smuk helt lys lyserød/nude. Kræver 3 lag for at dække fuldstændigt da den er halvtransperent. Måske kan 2 lag godt klare jobbet, hvis ikke du skal tage billeder – for det er en snyder 😉 

7051 – Road Trippin’
Flot lys koral, som her har fået3 lag. Det sidste dog pga. billedet. På helt “alm.” negle – mener jeg, at 2 lag er nok. 

7052 – Hey Gorgeous!
Og hey – den lever til fulde op til sit navn. Smuk, det er hvad den er ! Virkelig lækker frisk orange med shimmer i. 2 lag har jeg på her, men den kunne måske godt have klaret det 3., det ved jeg ikke. Jeg synes den er smuk sådan her.

7053 – Flying Piñata
Smuk lyserød, med lidt shimmer i. Virkelig god at arbejde med, og den har fået 2 lag.

7054 – Lemonade Festival
Uhm. Smuk pastel gul, der bliver rigtig lækker på sommerbrune hænder. Den har fået 3 lag for fuld dækning, da den er halv transparent. 

7055 – Catch a Sailor
Lys blå, over i nærheden af mint. Frisk og flot her til sommer. Den har fået 2 gode lag, for fuld dækning. Den ser en smule grøn ud på billederne. Det er den bestemt ikke, men lidt svær at fotografere. 

Alt i alt – en rigtig flot sommerkollektion fra Depend. Lakkerne kan bl.a. købes i Matas, eller på Matas.dk. De koster 49,95. Og du skal selvfølgelig huske at købe base og topcoat i samme mærke, for den gode og lange holdbarhed.
Lakkerne er modtaget til anmeldelse/test.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // 2-års fødselsdag