Depend 7-day // Sommer 2015

Vinder // DM skincare 24 Hours Creme.

Det holdt lidt hårdt, her til sidst 😉 Jeg var til konfirmation hele søndag, og mandag lagde jeg mig med migræne…. Føj da.

Men nu er alle navnene skrevet op – klippet og lagt i en bøtte. 91 stk. Nogle er selvfølgelig gengangere, da de deltager på både bloggen, FB. og Instagram. Der hvor der var flest deltagere, var faktisk på Instagram. Det er jeg overrasket over, og tror der kommer flere Give Aways på den konto…

Og jeg trækker en seddel op af bøtten…..

LINE FUGL.

 Du har vundet denne skønne creme. Jeg kan se at det er på bloggen du har vundet  /deltaget på. Stort tillykke. Send mig din adresse på krumme.rand@gmail.com, inden fredag d. 8. april. Ellers må jeg trække en ny vinder.

Tusind tak til Jer alle, fordi I ville være med. Jeg håber der kommer flere i fremtiden 😀

God aftan.

C.

1 kommentar

 • Tillykke til vinderen.
  Øv med dit migræne, det opstår ved blodmangel/iltmangel til hjernen.
  Læge Carsten Vagn-Hansen har lidt råd herfor.
  Jeg har købt et hovedmassage-apparat i sin tid ved Harald Nyborg, det trykker på de rigtige punkter, samtidig med at give infrarød varme og massage og så kan den afspille rolig afslappende musik. Virker godt mod så kraftig hovedpine.
  Du kan også massere og nulre dine ører, der er ca 200 akupunkter i dine ører, så giv dem en nulre-tur 🙂
  Hilsner fra Maia & Tina
  "En verden af kunst"

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-day // Sommer 2015