Depend Minilakker // Sommer 2015

Vichy // Nutriextra creme

På et tidspunkt, fik vi i goodiebox, den lille Vichy creme der. Og jeg har brugt den om aftenen, i ansigtet. Der er jo ikke ubegrænsende mængder i sådan en lille fætter på 15 ml., og jeg var lidt trist da den var tom.. Men så var det jo… 
At jeg var heldig på Facebook, og vinde en creme fra Søndergades Apotek i Horsens
Og så var jeg jo så heldig, at den var magen til. Stor var min lykke. Yay. Den er rigtig god til mine, for tiden meget tørre, næsefløje. Lækker og blød, og nem at fordele i ansigtet. Jeg bruger den dog kun om natten, da den (som det meste andet) sveder af mit ansigt. 

Den lille er modtaget i goodiebox, den store er vundet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Minilakker // Sommer 2015