FÆLLES FREDAG

Fælles Fredag // Guld

15. maj 2015

Jeg må nok indrømme, at denne fredag kom som et chok for mig… Tro det, eller lad være, men jeg var slet ikke forberedt..!

SÅ – Jeg snyder lidt… I får simpelthen en “gammel” mani fra mig i dag, for jeg lavede den skønneste gradient i aftes, som jeg slet ikke er færdig med at have på. I dag har vi haft gæster (Ældstebarnet fyldte 14 i går, hvor han ikke selv var hjemme), og i morgen tager jeg et smut til Odense, og møder Kirstine, den skønneste lakdame fra Appeal4, og et par andre tøser, jeg har mødt over facebook. SÅ – i må simpelthen nøjes i dag 😀

Det er Locket Love fra CND Vinylux, som jeg anmeldte tilbage i januar. En virkelig smuk guldlak, med shimmer i. Den dækker faktisk næsten i 1. lag, men har alligevel fået 2 lag på billederne. Og her kan I faktisk se, hvorfor jeg ikke er såååå vild med shimmerlakker. Jeg synes det flyver ud over det hele, og det er svært at lave clean-up.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Loevens 17. maj 2015 at 21:48

    Sikke en lækker lak 🙂 Et forsinket tillykke til knægten 🙂

    Loevens makeup rambles

  • Skriv kommentar