Fælles Fredag // Religion

Nu med Youtube // Ankerstjerne

JA DA ! Jeg havde en FEST til koncert med Anker (og Ralle) i aftes i Tivoli Friheden. Jeg optog en lille video 😉 (Og tog 120 billeder eller noget…) Og tænkte, at den ville jeg dele med Jer, fordi det var den der var baggrund for mine negle i Fælles Fredag. Så her er den.

Og jeg lover så, at der for fremtiden, også kommer negle på min kanal 😉 Følg gerne, og like, hvis du synes om det.

Er der stemning for en serie billeder ??

Jeg svæver imellem at have knap 670 – og så lidt mindre følgere – hele tiden på Instagram lige for øjeblikket. Kan fornemme, at det ikke er alle, der gider se Anker 😉 (Eller andre koncerter) men så må de unfollowe – for det gider jeg godt 😉 Kender du det fra dig selv ?

Kh. Og god pinse C.

2 kommentarer

  • Jeg var der også, det var min første koncert ever! Og det var også min datters første koncert 🙂 . Hold nu op en fest vi havde, det var så fedt, og så fedt at skråle med på Rasmus Sebachs sange, sammen med min 12 årige <3 .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Religion