NEGLELAK & DESIGNS

A-England // Crown of Thistles

3. juni 2015

Jeg fik for nyligt købt min allerførste A-England lak, da jeg var til lagersalg i Odense hos Appeal4 og Luxbeauty.dk – Det var Tristam, som du kan se en anmeldelse af her.

Nu har jeg fået fingrene i endnu en af de smukke hololakker. Nemlig Crown of Thistles.

Den har en smuk mørklilla farve med rigtig flot dybde, der gør, at det ser ud til at der er flere forskellige farver i. Virkelig meget holo, som bare skinner super flot. Den dækker nærmest i et enkelt lag, men den har fået 2 for bedre dækkeevne. Jeg har ikke lagt topcoat her på billederne, men det plejer bestemt ikke, at gøre hololakker mindre lækre.

Kender du A-England ? Hvis du har, hvilken er så din foretrukne ?

Lakken er modtaget til anmeldelse/test. 

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Astrid 3. juni 2015 at 20:05

  Hvor kan man købe de smukke lakker henne? Er helt forelsket!

  • Svar Krummes Krummelurer / Christina 3. juni 2015 at 20:18

   Hej Astrid.

   Det kan jeg godt forstå ! Det er jeg også. Du kan købe den hos Luxbeauty.dk – hvis du kigger øverst i indlægget, kan du klikke på den lilla skrift ved Crown of Thistles – så kommer du direkte ind på siden. Den koster 99 kr. lige nu.

   Vh. Christina

 • Svar A-England // Saint George. | krummeskrummelurer 3. august 2015 at 16:56

  […] lige så smuk, som den lilla A-England lak, jeg viste den anden dag.  Også Saint George her, er fra Luxbeauty.dk, og koster 99 […]

 • Skriv kommentar