A-England // Saint George.

YouTube // Christina Kristensen

Så – nu har jeg 2 neglevideoer liggende på YouTube.

Den ene er en gradient – lavet i klatter !

Lakkerne jeg har brugt, er fra CND Vinylux.
Electric Orange, Bicycle Yellow, Wisteria Haze, Lush Tropics og Crushed Rose.

Og den anden er en lille minivideo med stamping. Den sidste her, har jeg lavet, da en kollega spurgte mig til råds ang. stamping. Hun kunne simpelthen ikke få motivet over på neglen. Den ville ikke af pladen. Så denne er egentlig til hende. Men du må gerne se med. 🙂 Kan du få noget ud af det ? Eller skal jeg lave én, der er mere forklarende ?

Så nu spørger jeg Jer. Er der noget du gerne vil se en lille tutorial af ?

Og føj da. At høre sig selv på video….. Not nice.

På den første der. der jeg ved at vælte en neglelak hele tiden.. Og jeg taler SÅÅÅ langsomt – og ikke særlig højt. Simpelthen af frygt for, at jeg skulle tale for hurtigt, til at nogen ville forstå hvad jeg sagde… Og så kan man høre baggrundslyde..

Jeg tror jeg talte en smule højere i 2. video. Men knap så langsomt.. Der har jeg lidt musik i baggrunden, ikke særlig højt, men bare så man ikke hører hverdagslydene. Derudover er der mere lys på video 2.

Fortæl endelig hvad du synes. Gider du se flere ? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-England // Saint George.