Fælles Fredag // Sand og /eller vand

Ærlig sommer og Give Away.

Jeg kan lige så godt sige det som det er. Der er en konkurrence på Facebooksiden, og på Instagram – man kan deltage begge steder, og få 2 lodder i puljen.

Man kan vinde dette lækre sæt, som jeg har modtaget fra Depend Cosmetic, og altså har fået lov at forære til en af mine følgere 😀

Så smut over på Facebook, eller Instagram og vær med der. Konkurrencen løber i et par uger, da det jo er sommerferie.

OG – her vil jeg så lige sige. At jeg holder ferie med min familie i år. Jeps. Jeg kommer IKKE til at opdatere bloggen hver dag. Selvfølgelig kommer der Fælles Fredag, og hvis der er andet godt. Men jeg vil ikke sidde over computeren i ferien. Min erfaring siger mig også, at jeg ikke har så mange besøgende lige midt i sommerferien, så jeg tror det går, men nu ved I, ihvertfald hvorfor der måske er lidt stille herfra.

Håber I forstår, og alligevel bliver ved med at komme, når der er nyt på programmet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Sand og /eller vand