Fælles Fredag // Inspireret af din yndlings sommer drink/drik.

Depend // Smykke tatoveringer

Jeg har efterhånden prøvet nogle forskellige af de her moderne smykke tatoveringer. Og jeg må sige, at dem man kan købe, ligner hinanden alle sammen. Pånær dem her fra Depend. De har jo en helt anden indpakning. For det første.. De er, synes jeg, også lidt nemmere at have med at gøre, når man er i påføringsfasen..

Altså – det er jo ingen videnskab. Klip det ønskede motiv ud, pil den klare folie af og læg motivet ned mod huden. Gør det vådt, og læg noget på der kan holde på motivet i 30 sek. F.eks. en vaskeklud eller nogle vatrondeller.

Jeg synes de holder ganske udemærket. Pånær når de sidder på hænderne eller fingrene. Det giver jo ganske god mening.. man vasker jo hænderne temmelig mange gange i løbet af dagen.. Så det skal man bare vide.

Jeg havde til gengæld den på underarmen, som holdte i 5 dage. Og dem på siden af hånden holdt faktisk også i 3 dage.

Den jeg har på overarmen holder endnu – altså næsten en uge.

Dem på foden er nyanlagt, så jeg kan ikke sige noget om holdbarheden endnu.

Dem jeg kom på håndleddet og underarmen, måtte til gengæld lide en forfærdelig død 1½ time efter de var kommet på… Jeg valgte (den allervarmeste dag…) at støvsuge og vaske gulve i hele hytten kl. 19 om aftenen. Så sveder man. Eller – jeg gør ihvertfald… Og det kunne de ikke holde så godt til. De smuttede lige af igen.. Men altså. Det er vel ikke meningen alligevel, at man skal smykke(smukke)-sere sig, og så vaske gulve.. Hmm.. Og man skal heller ikke gnide med sit håndklæde på tatoveringen, efter bad.

Nå men, jeg synes ihvertfald det er en sjov ny dille der er kommet, og det ser super smukt ud, på solkysset hud.

Du kan finde disse tatoveringer i Matas,  eller Dependcosmetic.dk

Produkterne er modtaget til test. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Inspireret af din yndlings sommer drink/drik.