Fælles Fredag // Holo-vejr

FNUG // Fantastica.

Jeg har i mange år sukket efter de holografiske lakker fra FNUG. Jeg synes de er intet mindre end fantastiske.

Jeg har købt mine hos Minta.dk , der har et bredt udvalg af skønne lakker. Bl.a. FNUG, F.U.N (dem har jeg også kigget lææænge på :p ), Ciaté, Appeal4, China Glaze, Vinylux og Deborah Lippmann.

Denne skønne smukhed hedder Fantastica, og er i grønlige nuancer. De 2 andre jeg har er hhv. i blå og sølvfarvede nuancer. De er helt vild holografiske, og så sindssygt smukke når man er i solen. Men jeg synes til gengæld, de er helt enormt kedelige, matte… når man ikke er i solen.

Den kræver 3 lag for fuld dækning. Og så lagde jeg topcoat ovenpå. Og lige præcis med FNUG lakkerne, der tager topcoaten altså en del af det holografiske. Det er lidt ærgerligt synes jeg, for de er ikke videre holdbare, så den har brug for en god og holdbar topcoat. Man kan så gøre det, at man lægger de lag den skal have – putter topcoat på, og bagefter igen, lige giver den en omgang lak mere. Det hjælper både på holdbarheden, og på det holografiske.

Du finder den lige her til 110 kr. netop nu. Du kan se hele udvalget af FNUG her.

Der findes en Aqua Fix Basecoat fra FNUG, som er god til at lægge under holografiske lakker, og den har jeg prøvet her. Den er ikke på lillefingeren, og man kan ikke se forskel. MEN jeg kan mærke forskel, når jeg lægger lakken. Den er nemmere at lægge, når basen er under, og den kan nøjes med et lag mindre, hvis man er omhyggelig.

Jeg har selv købt og betalt denne lak.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Holo-vejr