KIKO // Sommer 2015

FNUG // Futuristica

Som jeg også skrev den anden dag, har jeg i mange år sukket efter de holografiske lakker fra FNUG. Jeg synes de er intet mindre end fantastiske.

Jeg har købt mine hos Minta.dk , der har et bredt udvalg af skønne lakker. Bl.a. FNUG, F.U.N (dem har jeg også kigget lææænge på :p ), Ciaté, Appeal4, China Glaze, Vinylux og Deborah Lippmann.

Denne skønhed hedder Futuristica, og er i blå nuancer. De 2 andre jeg har er hhv. i grønne og sølvfarvede nuancer. De er vildt holografiske, og virkelig smukke når man er i solen. Men jeg synes til gengæld, de er helt enormt kedelige, matte… når man ikke er i solen.

Den kræver 2 lag for fuld dækning. Og så lagde jeg topcoat ovenpå. Og lige præcis med FNUG lakkerne, der tager topcoaten altså en del af det holografiske. Det er lidt ærgerligt synes jeg, for de er ikke videre holdbare, så den har brug for en god og holdbar topcoat. Her har jeg så gjort det, at jeg har lagt de 2 lag, et lag topcoat og herefter igen en omgang farve. Så synes jeg det hjælper på holodbarheden, samtidig med, at man bevarer det holografiske.

Du finder den lige her til 110 kr. netop nu. Du kan se hele udvalget af FNUG her.

Der findes en Aqua Fix Basecoat fra FNUG, som er god til at lægge under holografiske lakker, og den har jeg på her her. Jeg synes ikke man kan se forskel, overhovedet, men jeg mener til gengæld, at der er forskel mens jeg lægger lakken. Det er nemmere at lægge lakken, når basen er under.

Jeg har selv købt, og betalt for lakken. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIKO // Sommer 2015