Depend // Øjenvipper

Fælles Fredag // Bog eller blad ?

Her kommer Fælles Fredag – dog på en lørdag.

Bog eller blad ? Hvad er du mest til?

Jeg er helt klart mest til bøger. Så er det jo bare lige at vælge hvilken bog, jeg gerne vil gengive på neglene. Eller ihvertfald indspireret af en bog.

Da jeg havde den smukke orange/koralfarvede lak Girls Just Want To Have Fun, fra Deborah Lippmann på, tænkte jeg, at jeg lige ville være smart, og vælge noget der kunne passe til dem.

Og det gør Lola og Naboens Søn – lidt ihvertfald. Læs anmeldelse her. En virkelig skøn og kærlighedsfyldt bog. Måske en ungdomsbog ? Men jeg nød den rigtig meget, og også fortsættelsen. Der kommer en ny her til efteråret, og den skal jeg helt sikkert også læse.

Negle. Det handler om negle i dag.

Altså er baselakken Deborah Lippmann Girls Just Want To Have Fun – og den er stampet med Ciaté Snow Virgin, og MoYou London, Princess nr. 14.

Billederne og mani’en er ikke helt som jeg ville have det i dag. Men jeg har en mega hovedpine, og ville altså være med alligevel. Håber I bærer over med mig.

Kig endelig forbi de andre damer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // Øjenvipper