Fælles Fredag // Bog eller blad ?

Deborah Lippmann // Private Dancer

Dette er den 2. sidste Deborah Lippmann lak, jeg har at vise Jer i denne omgang, og den er også købt hos Minta.dk.

Private Dancer finder du her til kun 80 kr. lige nu.

3 lag + topcoat, ellers kan man lægge en mørk farve som “base”, hvis man vil spare på denne. Nem at arbejde med, og lægger sig perfekt på neglen.

 

 

Duochrome er normalt ikke lige mig. Jeg ved ikke helt hvorfor, men fra allerførste gang, hvor jeg fik en duochrome på neglene, har jeg ikke været den største fan. Og jeg synes ellers det er så fint på alle andre, og også når jeg ser billeder. Men denne kunne godt gå hen og blive en favorit.

En duochrome lak, er hvor man ser flere forskellige farver i den samme lak – ikke som holo. Jeg har altid selv kaldt det for kamæleon lak, fordi de skifter farve som en kamæleon 😀

Denne her, f.eks. changerer imellem flere forskellige lilla, og indimellem blå farver, samtidig med, at den også har en snert af grønt og guld..Og den ser forskellig ud, alt efter, hvilket lys man ser den i. Derudover indeholder den også en anelse shimmer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Bog eller blad ?