Goodiebox // Juli 2015

Fælles Fredag // Et sommerminde (Soooommer, sommer og sol…)

Ja, altså… Nu er det jo ikke fordi vi har strålende sommervejr… Eller, det er jo nok som man tager det :p hahaha.

Dette er den sidste Fælles Fredag jeg har “fundet på” – hele juli har været “min” – og derfor er jeg lidt træt af, at jeg ikke nåede dem alle. Jeg mangler én ! Den om festival – jeg tror den kommer 😀

Først en helt alm. hvid base, og så lidt dry-brush ovenpå.

Nr. 129 Soft wave og 131 Night at the beach – begge fra Appeal4’s skønne og smukke sommerkollektion. Det er jo begge pasteller, derfor er det ikke viiildt tydeligt i denne mani.

 

Et sommerminde med flere dimensioner.

Night at the beach, vækker gode minder. Sommer, venner, sommerhus, aftenbadning og masser af snak og øller, mens vi hørte Sko & Torp (On a long lonely night) og Dizzy Mizz Lizzy (Silver Flaaaaame) 😀 Missing the good old dayzzz nogle gange.

Så har jeg lavet lidt “circles” med mine nye stickers fra Vinylbutique.
Jeg har sat dem over min dry brush mani – og kommet et lag af den gule appeal4 lak – nr. 59 Baby of cadiz, Og trukket stickers’en af igen med det samme. Det er IKKE perfekt. Det ved jeg ! Men det var sjovt at lege med 😀

 

Dem der bor i Horsens, Juelsminde og omegn ved, at der har lagt et diskotek i Juelsminde der hed Circle Club. Så – det er den anden dimension i mit sommerminde.

Kig forbi de andre sommerdamer.

1 kommentar

  • Haha I’m the same with pocket mriorrs! I seem to collect them even though I never use them >_< Oh that is so pretty, I love the design you did! I am in love with the pretzels and cookies, I need to think about what else I can use them on!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Juli 2015