Fælles Fredag // Et sommerminde (Soooommer, sommer og sol...)

FNUG // Psychedelic

Den sidste FNUG jeg vil vise i denne omgang, er den smukke Psychedelic. 
Den er også fra Minta.dk, og du finder den lige her til 110 kr.- og de andre Fnugger lige her.


Smuk sølv holografisk lak, som dog kræver 3 lag, selvom den har fået underlak. Det kan dog sagtens være helt ok, jeg mener bare – prøv lige at se den. SÅÅ smuk.

Desværre holder de her FNUG-lakker ikke nær så godt, som mange andre holografiske lakker. Og hvis man ikke bruger topcoat, vil den gerne chippe allerede samme dag. De holder så lidt bedre, hvis du kommer topcoat på.

Jeg har før skrevet, at topcoat dæmper holoen. Det vil jeg gerne redigere ! For det gør den kun lige i et øjeblik., hvorefter holoen kommer tilbage. Ellers kan man komme et lag holo ovenover igen.
Den er gude smuk i solen, men lige så smuk den er der – lige så kedelig er den altså indenfor. Så brug den hvis der er højsommer (hver dag), eller du skal på ferie i solen. Så er jeg også sikker på, at du vil elske den.

 

 

Hos Minta.dk, finder du mange andre smukke lakker, end FNUG. Der er bl.a. både Deborah Lippmann, Appeal4, China Glaze, F.U.N (Som jeg snart vil vise Jer nogle af), og Ciaté.

OG – Så har de også snart A-England lakker. Faktisk kan du allerede nu forudbestille de A-England lakker du allerhelst vil have. Tjek det ud her. Og du får 3 for 270 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Et sommerminde (Soooommer, sommer og sol...)