Krummeskrummelurer.dk // Eget domæne

Margot – Muriel Sundown // Dreams-Online.dk

Kjoler nok ? Du må jo være splitter ragende vanvittig :p Jeg får da aldrig kjoler nok.. Eller sko. Eller make-up. Eller lak… Bare lige… Så er det vidst på plads 😉

Jeg elsker elefanter. Virkelig. Og køer og giraffer.

Så da jeg i foråret så, at Margot havde lavet en kjole med elefanter, var jeg solgt. Men jeg har altså ikke lige råd til at give 1200 kr. for en ny kjole. Vel… Såeh.. Jeg har holdt godt og grundigt øje med de forskellige salgssteder, og luret efter, om der var nogle i nogle af de skønne Margot(tter) – grupper der ville sælge deres. Der er nemlig ikke så mange at finde, når vi er oppe i min str… Ahem…

Så da jeg så at Dreams-Online.dk havde -25 %, og jeg jo (næsten lige præcis der…) havde fødselsdag, og ønsket mig penge. Ja – så måtte jeg altså slå til, og købe Muriel Sundown.

900 kr. er, for mig, stadig rigtig mange penge. Men. Jeg passer godt på dem, og går ikke (altid) i dem til hverdag, så jeg blev nødt til at eje den denne gang. Der er jo elefanter på !

Og den nåede faktisk frem til dagen hvor vi skulle have gæster, så de kunne se hvad de har været så flinke at give mig i fødselsdagsgave :p Dét synes jeg er et godt køb – lige det jeg ønskede mig allermest <3 <3 <3

kjole 1

kjole2

De har altså virkelig mange fine sager hos Dreams-Online – Både en masse Margot, DuMilde, Rosemunde, Desigual og Liv of Copenhagen… Derudover har de også armbånd, duftlys, sko, øreringe og halskæder. Og faktisk er jeg så heldig, at de har sendt en rigtig fin halskæde med i min ordre. Lækker extra gave.halskæde

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du finde Dreams-Online på Facebook her – og på Instagram her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krummeskrummelurer.dk // Eget domæne