Il était un vernis

F.U.N // Secret

De der F.U.N. lakker har jeg kigget efter, og savlet over i rigtig lang tid.. De har dem hos Minta.dk, hvilket er det eneste sted her i DK hvor du kan købe dem. Jeg har købt 6 fine lakker med masser af glimmer, glitter og holo i.

Jeg ville have lavet et fælles indlæg med alle 6, men der er simpelthen så mange billeder, at I ville blive kvalt, så I får dem først hver for sig. Jeg kommer med en update når I har set dem alle 😀

Secret er desværre udsolgt lige p.t. men jeg er sikker på den kommer igen. (Der kommer desuden en hel masse nye F.U.N. lakker til oktober, som jeg ihvertfald også glæder mig til at se nærmere på.)

Der er både denne Secret, og også en Secret (H) – og jeg er igang med at teste den anden også 😀

Den har en klar base med masser af blå og grønne hologlitter stykker i. Her har jeg lagt en sort base, og lagt Secret ovenpå, man kan også lægge den uden, og så (tænker jeg) 3-4 lag, for fuld dækning.

1 2 3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Il était un vernis