NEGLELAK & DESIGNS

F.U.N // Precious

24. august 2015

De der F.U.N. lakker har jeg kigget efter, og savlet over i rigtig lang tid.. De har dem hos Minta.dk, hvilket er det eneste sted her i Danmark, du kan købe dem. Jeg har købt 6 fine lakker med masser af glimmer, glitter og holo i.

Jeg ville have lavet et fælles indlæg med alle 6, men der er simpelthen så mange billeder, at I ville blive kvalt. Jeg kommer med en update når I har set dem alle 😀

De er som skrevet, købt hos Minta.dk, som efterhånden har rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem. Der er bl.a. Ciaté, F.U.N, Appeal4, Deborah Lippmann, FNUG, OPI, CND Vinylux og A-England. Hvis du følger dem på Facebook, vil du finde ud af, at de har forskellige rabatter kørende det meste af tiden, eller køb 3 lakker for en lækker pris f.eks. De er desuden lige kommet på Instagram.

Precious er desværre udsolgt lige p.t, men jeg er ret sikker på, at den kommer igen 🙂 Den er smækfyldt med multichrome glitter i rød, guld, og kobber, og desuden er der holo i. Jeg har lagt et lag sort, og 2 lag Precious + topcoat. Det første lag glimmer lægger jeg bare helt normalt, det 2. dupper jeg på med penslen. Den er mere guld, end billedet vil vise, og har et rigtig flot spil.

1 2 3 5 6

7

Find alle F.U.N lakkerne lige her. 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 25. august 2015 at 16:03

    Rigtig flot smukke 🙂
    <3

  • Skriv kommentar