F.U.N // Secret (H)

Goodiebox // August 2015

5

Så var det igen Goodiebox tid. Lyserød box – min yndlingsfarve.

Denne gang har de hos Goodiebox valgt temaet Handbag essentials. Vi har fået en box med lækre sager, der bare lige passer ned i håndtasken. Ting, der ikke fylder alverden – ting, der er nemme at have med.

Emite Eyebrow Definer. Vejl. udsalgspris 165 kr. Full size.

Skønt produkt, og det passer lige i min farve. Jeg har prøvet produktet en enkelt gang, og det er bestemt ikke den sidste. Jeg har ikke rigtigt nogle bryn yderst pga. mit stofskifte, og har derfor behov for at “male” dem op hver dag. Og enten bruger jeg min øjenbrynspen, eller også brynfarve og en børste. Jeg synes det ser super godt ud og helt naturligt med brynfarve. Så det er oftest det jeg bruger.

 

Emite Angular Brow Brush. Vejl. udsaglspris 150 kr. Full size.

Jeg har 2 brow børster i forvejen – det er kun den ene der dur, (Hvorfor smider jeg så egentlig ikke den anden ud ?? 😉 ) Så det er altid rart med en extra, når der f.eks. er store vaskedag, eller simpelthen at have den med på farten. Jeg har prøvet den en enkelt gang, og den virker super godt.

 

Naobay Orange Juice Hand Cream. Vejl. udsalgspris 99,95 for 100 ml. Full size.

Okay. Vi har fået en hel del Naobay produkter med goodiebox, og jeg må ærlig talt indrømme, at det ikke lige har været mig. Jeg kan simpelthen ikke udholde duften… Men denne her, den kan jeg godt lide. Den dufter skønt og frisk, og er en jeg gerne vil påføre. Så det var en glædelig overraskelse. Der er ikke noget værre end tørre hænder, så jeg har altid håndcreme med, næsten uanset hvor jeg er. Derfor har jeg dem også i forskellige størrelser, og denne passer fint i min daglige håndtaske.

 

Garnier BB Cream. Vejl. udsaglspris 89,95 kr. Dette er en prøve på 15ml.

Skønt med en BB cream i miniformat. Den er nem at have med ud at rejse, hvor man (ihvertfald jeg) ofte ikke bruger så meget, som man måske gør i dagligdagen. Den er også god i håndtasken, hvis du lige har brug for et touch up i løbet af dagen. Spændt på at prøve den, og se farven på. Den virker nemlig en anelse for lys til mig. Men det kan sagtens være, at den er nem at blende ind i min hud. BB cream er både en dagcreme, en primer og en foundation i ét og samme produkt, og samtidig har den SPF 15, antioxidanter og mineralpigmenter i. Så den beskytter, og din hud får en flot og ensfarvet finish.

 

MEMEME Lip Glide. Vejl. udsalgspris 79,95. Full size.

Blød læbestift/blyant, der er nem og let at påføre, selv når du er på farten. Farven er Playfull Peach, og skulle give et diskret, men lækkert touch, og samtidig tilfører den fugt til dine læber. Det er dog slet ikke min farve, jeg ligner en der burde være indlagt, når jeg har den på :O . Men håber der er nogen, den klæder.

 

Nivea Invisible For Black & White Deodorant Roll-On. Vejl. udsaglspris 34,95 for 250 ml. Her er 25 ml.

Hvem kender ikke til det, at have skjolder på blusen efter en deo.. ? Det slipper du for med denne her fra Nivea. For ikke nok med, at den holder op til 48 timer, og har en skøn og behagelig duft, så er  du også fri for mærker på tøjet, da den ikke efterlader spor på tekstiler. Denne her er nem at have med på farten, og jeg har allerede brugt den en enkelt gang. Altså på farten. For den anden dag var jeg i København, og selvom jeg var i bad om morgenen – var det virkelig tidligt, så jeg kunne lige blive frisket op, inden mit møde.

 

Läckerol Strawberry Lime. Vejl. udsaglspris 11,50. Full size.

De smager ganske forrygende. Jeg har altid pastiller (og tyggegummi) i min taske, og den her fra Läckerol kunne godt være en fremtidig makker. (Og yngstebarnet har allerede spurgt hvor den kan købes 😉 )

 

V6 Dental Og White Chewing Gum. Vejl. udsalgspris 7,95 kr. Full size.

Ja, tyggegummi er en fast bestanddel af min håndtaske. Pga. min sygdom og de piller jeg tager hver dag, har jeg meget let ved at blive totalt tør i munden. Hvis jeg skal tale med nogle, eller jeg er nervøs, er det endnu værre. Det har jeg fundet ud af, at jeg kan afhjælpe med tyggegummi, og det er altid en sukkerfri variant jeg bruger. Så denne skønne en fra V6 kunne godt gå hen og blive fast inventar. V6 er også sukkerfri, har en frisk smag og indeholder flour, der hjælper med at styrke dine tænder og holde på dit hvide smil. Den smager skønt ! Men den knirker. 😉 Er der andre der kender det. ?

Alt i alt en super skøn august-box jeg har modtaget. Har hørt flere der synes den var kedelig, og det er jeg bestemt ikke enig i !

Hvis du har fået lyst til at modtage en månedlig overraskelse fra Goodiebox.dk, kan du se tidligere boxe lige her, eller/og tilmelde dig her.

2

3

4

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F.U.N // Secret (H)