Goodiebox // August 2015

CND Contradictions // Swatches

8 lakker er der i CND’s nye Vinylux serie Contradictions. Jeg har været heldig at modtage 3 af dem, som jeg kan swatche for Jer. Hvis de øvrige 5 er lige så lækre og pigmenterede som disse er, så tror jeg da godt nok lige, jeg har behov for dem også :p

Som altid, er CND’s lakker lækre at arbejde med. De har gode brede pensler, de laver ikke penselstrøg i lakken, og den lægger sig generelt bare pænt og smukt. Og disse dækker usansynligt godt.

Couture Covet. Mørk teal med antydningen af grønt. Kræver blot 2 lag og topcoat.

3 2

1

Tartan Punk. Ét lag. ÈT !! kan den nøjes med. Dog har den fået 2 på disse billeder.. og topcoat. Smuk bærfarvet (jeg tænker hindbær 😉 muums), lak, med det lækreste guldshimmer i. Uden at det er for meget shimmer. Det er bare lige tilpas.

1 2 3 4

Grommet. Smuk dyb stålgrå lak, der blot kræver 2 lag og topcoat. Virkelig lækker, og bliver vidst en sikker vinder henover efteråret.

1 4

5

CND Vinylux lakker, kan du efterhånden købe en del forskellige steder. Bl.a. hos Nicehands.dk, Minta.dk, Og hos Beautypower.dk.

Her – på IC group, kan du finde alle forhandlere.

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // August 2015