Appeal4 // Mythical Sea Creatures

MoYou London Stamper // New in

Jeg har købt mig en ny stamper fra MoYou London. Den jeg havde fra ebay, er stadig helt ok, men denne her er perfekt 😉 Den er blød, svampet og klistret, så det er nemt at få mønstret op fra pladen og på neglen. Den gamle har jeg brugt acetone/lakfjerner på, når jeg skulle ha rester af nelgelak af den, og det har ødelagt den lidt i kanterne. Så det kommer ikke til at ske med denne her – her fjerner jeg rester med et stykke tape. Det tager det lige med det vuns.Tilbagemelding af min nye squishy stamper fra @moyou_london. Super (som i virkelig meget!) blød og klistret. Syntes først den ville glide lidt ud af fingrene da jeg forsøgte mig. Pga formen, var den lidt svær at tage væk fra pladen uden at glide. Men det er bare tilvænning ! Nu kører det bare. Jeg bruger kun tape til at fjerne overskydende lak. Ingen acetone eller lakfjerner - er bange for at ødelægge den. Er helt vild med den  #neglelakker #Negleblogger #nails #nailart #Nailfie #nailgram #nailpics #nailsdid #nagellack #nailblogger #nailpolishblogger #blog #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Neglelir #negleblog #Neglenørd #Neglerier #neglelak #nailmail  #nailstagram #nails2inspire #nailstoinspire #stamping #MoYouLondon

Første gang jeg lige prøvede den, blev jeg ellers sådan lidt meeehhh… For jeg syntes den havde en tendens til at ville glide ud af mine hænder når jeg skulle have mønstret med op på stamperen. Den var ligesom lidt for glat ! Men det var altså bare lige en vanesag – for nu kører det helt fint..

Udover stamperen, købte jeg også 4 nye plader – og dertil hører en ny skraber. SÅÅ god.

Vil I se pladerne også ?

Haha – ingen valg 😉 De kommer her.

43

Det hele er købt på MoYou.co.uk.

9 kommentarer

  • Tænker at jeg vil bestille det til den første, glæder mig så meget til at prøve en rigtig plade, de billige jeg har er ikke særlig gode.. 😉

    Det gør ikke noget med det sene svar.. det kan jo smutte.. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • krummeskrummelurer

    Ja, jeg synes den sticky er den bedste. Undskyld for det sene svar, havde ikke set du havde skrevet igen. Uuh – godt valg af plade, den er lækker, og ligger næste i rækken af mine der skal prøves. Jeg synes generelt, at de lakker der dækker i 1. eller 2. lag er allerbedst. Jeg har haft held med både Appeal4 og Depend 7-day lakkerne. Derudover er metalliske lakker super gode at stampe med. Jeg synes ikke der er behov for rigtige stampinglakker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • så er næste spørgsmål.. er det den der sticky stamper som er bedst?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blev fristet af en af dine.. tror det bliver den der nr 3 i pro.
    http://www.moyou.co.uk/pro-plate-collection-03.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilke lakker kan du bedst li at bruge til stamping?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • krummeskrummelurer

    Ja du gør da 🙂 Ville anbefale nogle blomster f.eks. De behøver ikke at være “helt perfekte” og ens altid. Det er lidt sværere med striber, prikker og streger f.eks. 😀 Glæder mig til at se resultatet. God jagt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bliver simpelthen nød til at prøve købe en plade og en stamper…
    Nu kommer problemet.. hvilken en skal jeg så lige vælge.. ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • krummeskrummelurer

    Tak skal du ha Jeanette. Der er link oppe i indlægget – Moyou.co.uk – under alle billederne. Jeg kan ikke helt huske hvad jeg har givet i alt, men mener det er omkring 50 kr. pr plade, og stamperen koster ca. 60 kr. Virkelig lækre produkter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej de er bare så fede.. hvad har du givet for det hele?? og har du evt link til hvor jeg kan købe det.

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Mythical Sea Creatures