Fælles Fredag // Minions

Needs Jewellery // Smykker

Needs Jewellery er dansk design når det er smukkest. Designeren bag, hedder Marianne Gammelgaard, og hun har fundet inspiration i Indien. Der er smykker for enhver smag, og i alle prisklasser så gør dig selv en tjeneste, og  kig forbi hjemmesiden, eller lur lidt på Facebook.

Bliver du inspireret ? Så tjek evt. her, hvor du kan finde forhandlere i hele landet, eller køb direkte fra shoppen.

Jeg har luret lidt rundt omkring, og fundet nogle ting, jeg er lidt forelsket i. Det skader jo ikke at have en ønskeseddel i baglommen, hvis nu… Eller til næste år, hvor jeg runder et skarpt hjørne..

295 kr.

 

 

^^Køb denne smukke ring til 295 kr. lige her. Kan også fåes i sølv og rhodineret.

495

^^Denne her. <3 Ligner meget dem de har i en hel masse forskellige mærker. Ihh så skøn. Jeg kan godt lide at der er én – 2 – og 3 sten i. Den ene kan være for min mand, de 2 kan være mine unger, og de 3 kan være dem alle 3. Den koster 495,- lige her.  Og fåes ligeledes i sølv og rhodineret.

Passion-R8950R_05a0c020-83f3-4bf9-ae35-dcdfb1b0313c_medium

^^395 kr. koster denne, som også er at få i guld og sølv.

 

495 .

^^495,- kan du købe denne kæde til. Også i andre materialer.

Jeg har altid haft et eller andet med engle <3 Denne smukling er dog lidt dyr, synes jeg, men virkelig lækker. 895 kr. lige her. Også i sølv og rhodineret.

895

495 ....

^^495,- for disse skønne øreringe.

195

^^195,- koster disse frækkerter.

295

^^og 295 for disse.

Nå ! Men du forstod vel pointen ? Jeg kunne vise en hel masse flere smykker, men dette er jo bare mine favoritter. Hvilke er dine ?

Indlægget er ikke sponsoreret, og jeg får ikke noget for det. Det er ren interesse ! Alle billeder er lånt fra deres hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Minions