Depend // 7-Day efterår 2015

Depend // o2 event i København

Kan I huske sidste gang jeg var i København ? Det var der jeg fór vild… 🙂 ahem.. Det gjorde jeg ikke denne gang. Juhuu.

Jeg var inviteret til event med Depend Cosmetic, til lanceringen af deres helt nye serie o2, hvor der både kommer nye lakker, neglepleje, håndpleje og – ja, nærmest wellness ? til hænderne. Der kommer et par indlæg med alle produkterne, så det vil jeg ikke komme ind på her, her får I bare lidt nyt om selve dagen.

Jeg skulle jo afsted allerede kl. 6 torsdag morgen. Det er virkelig tidligt for mig. Heldigvis havde jeg fået kørelejlighed af en sød pige her fra Horsens, der også skulle til København den dag. Så for at jeg var fri for den lange tur i tog – tog jeg gerne afsted så tidligt. Det betød, at jeg var på Fisketorvet lidt over 9. Allerede her havde jeg bestemt mig til, at jeg ville gå hen på mødestedet, simpelthen for at se om jeg kunne finde det, og se hvor lang tid det ville tage. Der var kun 800 meter, og jeg fandt det super nemt. Fino, tænkte jeg så – tilbage på Fisketorvet og lure. Mmmn. En lille kop kaffe ? jo tak – nu du spørger så pænt. 🙂 Og så dalrede jeg ellers bare videre i et godt stykke tid. Jeg valgte så at gå tilbage allerede ved 11-tiden, for ikke at komme svedig og halsende lige på klokkeslettet. Så jeg nåede at læse i min bog, med skøn udsigt ved Kalvebod Brygge. 🙂 Det var dejligt.

1. 2.

Så kom skønne Louise og Luxiie, og kort efter dukkede Sussi og Malene op, så vi valgte at følges op. Og her stod Stephanie og tog i mod os. Hvor var det altså skønt at se dem alle, og endelig møde dem man skriver med. (Louise og Malene har jeg mødt før, til et andet arrangement.) Vi fik et glas bobler, og hyggede på altanen i det skønne vejr med god udsigt. Da resten af bloggerne var ankommet, og journalisterne også, blev vi budt velkommen, og så var der skøn tapas. Og her var det så, at jeg (endelig) fik mit knus fra Pudderdåserne. Iih altså ! At være til samme event som dem <3

3. 7

104.Så var der det helt store foredrag med chefen for Depend, hvor vi hørte hele historien fra start til i dag. Og herefter kom den store forkælelse, med masser af manicure, og skønne produkter. Så vi gik derfra med lækre babybløde hænder.5. 6 89Malene kommer, ligesom jeg, langvejs fra (endda en hel del længere), og hun viste mig lige et smut i Sephora, hvor jeg aldrig har været før. Herefter tilbage til banegården, og med toget hjem, godt belæsset med mad, gaver, og masser af input. Jeg havde en skøn, skøn dag. Men nøj hvor var jeg træt. Og ja, jeg er nok mere træt end de fleste, og døjer så i nogle dage herefter, når jeg er væk sådan en hel dag. Men det var det hele værd, og jeg gør det gerne igen. Bare det da ikke var så dyrt at komme over den bro der !!. Det er simpelthen det der afholder mig fra de Københavnerture…

Og lad os så bare sige… at der er en del indlæg på vej, med disse skønne produkter. Glæd Jer.5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // 7-Day efterår 2015