Depend // o2 event i København

GREY // E.L. James

Jeg har læst GREY, og her får I min mening om bogen. GREY er det nyeste skud på Fifty Shades stammen – historien set med Christian’s øjne, tanker og følelser.

Grey 1

Det er den 4. bog i serien om Christian Grey og Anastasia Steele, og selvfølgelig føler man at man har læst det hele før, hvis man har læst Fifty Shades. Og det er jo også korrekt – det har man. Men jeg synes det er en anderledes bog alligevel, og jeg er rigtig glad for at have læst den. Om den (også) er henvendt til mændene ? Hm.. Naarrj, det synes jeg ikke helt. Jeg tænker, at der stadig er lidt for mange følelser med, til at de har lyst til at læse med.

Christian Grey, er en flot, rig og arbejdsom ungkarl, der ikke rigtigt gør det ud i det der med forhold. Han er er dominant og til BDSM, og har haft en hel række af piger i sit harem. Den første gang han ser Anastasia, ved han, at hende må han ha. Koste hvad det vil. Vi følger herefter Christans tanker om hvordan det skal lykkes, og hvorfor det lige skal være hende. Han sætter en storstilet jagt ind, og allerede her snuser vi lidt til hans “stalker” tendenser.

Hvis man er til Fifty Shades bøgerne, er man helt sikkert også til Grey. For hvem kan ikke bruge lidt mere Grey ?? Ja, jeg spørger bare 😉 Og hvis man som jeg, har slugt de andre bøger x 3 (+), kan man godt bruge en ny indfaldsvinkel, og det får man i denne bog.

Og som vi kunne følge Anastasia og hendes lille “gudinde”, der hele tiden lod os følge med i hendes tanker, og den der gjorde, at man indimellem lige måtte trække på smilebåndet,  Ja, så får vi altså her,  også Christians inderste tanker. Og de er både mørke, frække, forførende, heartbreaking, og man kan nogle gange bare tænke. F***, det tænkte han bare ikke. Eller neeej, eller waaaauuww. Og indimellem bliver man også lidt jaloux på Ana, over at det er hende, han har kastet sin kærlighed på.

Jeg synes, at man får en rigtig god forståelse for manden Christian, og hvorfor han faktisk er som han er. Man forstår nogle af hans handlinger, og man finder ud af, at han faktisk har følelser. Langt flere følelser end vi fik fornemmelsen af i de andre bøger. Og at nogle af de valg han tager – eller beslutninger – måske ikke var dem som vi førhen troede var det eneste rigtige for Grey. Men at han bliver nødt til at vælge som han gør. At han måske ikke er et helt igennem dumt s*** 😉 Vi hører meget om ham som barn, og hans mor – kommer ind bagved det hårde grå stålpanser.

Det kan være lidt svært, pludselig at være i Christians hjerne.. Jeg tog mig selv i, flere gange, at måtte læse en linie igen. Simpelthen fordi jeg lige glemte, at jeg læser med Christians øjne, og ikke Anastasia’s 😉

Og det bedste. Vi får en afslutning. I modsætning til filmen som brat slutter, når Anastasia går sin vej. Her hører vi om  hvordan Christian har det bagefter. (som vi også hører hvordan Anastasia har det i den første bog.) Og man kan faktisk ikke helt lade være at blive en smule forelsket. Igen.

Jeg er fan.

5 hjerter ud af 5 fra mig.

Grey 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // o2 event i København