piCture pOlish // Hope

Depend // Spa og pleje.

Depend O2 produkter er en helt ny serie med både neglelak, hånd- og neglepleje og spa produkter til hænder og negle. Og i dette indlæg vil jeg vise, og fortælle om de lækre spa og plejeprodukter til hænderne. Du finder produkterne i større Matas forretninger fra uge 38-40, så du kan altså være heldig allerede nu.1

Disse 3 produkter skal helst bruges sammen, da det er et 3-trins system. Du kan naturligvis sagtens bruge håndcremen alene, men man opnår en virkelig dejlig effekt, ved at bruge dem sammen.

1) Hand Peeling. Den første heroppe til venstre, er en mineralbaseret håndpeeling, der rengør og fjerner døde hudceller. Den er blødgørende og fugtighedsgivende og indehoder aleoe vera, solsikkeolie, fjelkvan,  kakao og sheasmør.

Fugt hænderne med vand og massér herefter peelingen ind. Vent i ca. 5 minutter. Så masserer du igen hænderne grundigt med produktet, for at opnå en skrubbeeffekt. Slut af med at skylle hænderne grundigt under varmt vand.

2) Moisturizing Gel. Trin 2, er en moisturizing gel, der er kølende og dybdevirkende og tilfører huden fugt i dybden, og øger hudens elasticitet samtidig med, at den styrker barriereegenskaberne. Den indeholder aloe vera og fjelkvan.

Du påfører gelen efter dine hænder er tørre efter peelingen, og masserer den ind til den er helt absorberet af huden.

3) Silk Lotion. Den afslutter dette 3-trins system med at beskytte og berolige huden, samtidig med at den er blødgørende og fugtgivende. Den er helt vidunderlig at smøre hænderne ind i, og giver en silkeblød følelse, og så dufter den fantastisk. Jeg synes den dufter lidt af “spa” 😉 Frisk, agurk, mint, og eksklusiv.

Jeg kan rigtig godt lide, at alle produkterne er forseglede i deres æsker. Ikke nok med at de er “pakket væk” for prøvelystne 😉 i Matas, men der er også en forsegling på selve produktet. Det gør altså, at du ikke risikerer at komme hjem med et produkt, som alle andre har prøvet før dig !

I alle 3 produkter er der 75 ml. og de koster 80,- kr. pr stk.

De kan også fåes i en lille sampak, hvor hvert produkt indeholder 20 ml. og her koster sættet 100 kr.

8 9

Så er der et 3-step nailcare kit, som også kommer i forskellige størrelser. Rigtig god behandling, til at genopbygge tørre, flossede eller bløde negle. Det rengør, genopretter fugtbalancen og virker styrkende.

De 3 trin består af følgende.

1) Cuticle peelingKom cuticle peeling på neglebåndene og på det nederste af dine negle, hvor der kan sidde hudrester, og lad virke i 1 minut. Børst så rent med en neglebørste. Hvis der sidder rester af hud på neglen, kan du skubbe/skrabe det af med en rosenpind eller manicure stick. Vask hænderne grundigt med lunkent vand og sæbe. Denne process kan du med fordel gentage én gang om ugen. Men kun én !

2) Grape & Avocado Nail Oil. Så påfører du negleolien på neglen, neglebånd og under den frie kant/spids/tippen, og massér ind og lad virke et par minutter. Den indeholder grape og avocado, og denne process kan du gentage flere gange dagligt. Jo oftere – jo blødere og smukkere neglebånd får du. Olien kommer med en pipette i låget, der gør det super nemt at påføre olien. Den trænger hurtigt ind, og man er ikke “over” fedtet bagefter.

3) Hand & Cuticle Creme, er den sidste del i denne 3-trins process. Du tager den på som helt alm. håndcreme, som du massérer ind – husk neglebåndene. Dufter skønt, og kan også gentages flere gange dagligt.267103-trinssættet indeholder rosenpind, neglefil og neglebørste. Cuticle peeling indeholder 10 ml. cremen 20 ml. og olien 11 ml. Det koster 199,- kr.

Hvis du vil købe delene hver for sig, er priserne:

Neglebåndspeeling 10 ml. 70,-

Hand & Cuticle cream 75 ml. 129,-

Grape og avocadoolie 11 ml. 99 ,-

Der er 1 produkt mere, der egentligt hører til de plejende og styrkende produkter, nemlig Overnight strengthener. Den fortæller jeg mere om, under specialprodukterne. Du skal bare vide, at den egentlig hører til i denne kategori.

Kan købes i større matasforretninger fra ca. uge 38-40. Spørg endelig ind, hvis du har spørgsmål.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

piCture pOlish // Hope